Basket League: H ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 87-81 και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Νίκος Γκίκας με τον παίκτη Ζερμέιν Λοβ του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του τρίτου αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ, στο ΟΑΚΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, μέσω ΚΥΠΕ




Δείχνοντας δύο πρόσωπα, η ΑΕΚ πήρε τον τρίτο αγώνα της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, 87-71, στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε με 2-1 στα ημιτελικά της Basket League.

Oι «κιτρινόμαυροι» που είχαν ξεφύγει με +20 (49-29) στο ημίχρονο, είδαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει αντεπίθεση, να μειώνει στους 4 πόντους (83-79), αλλά ευτυχώς για την Ένωση δεν υπήρχε άλλος χρόνος.

Ο Ντάριλ Μέικον Τζούνιορ με 19 πόντους και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου, 14 πρόσθεσε ο Νίκος Γκίκας με 4/6 τρίποντα, ενώ 12 πόντους και 5 ριμπάουντ είχε συνεισφορά ο Γιόνας Ματσιούλις.

Μία… ομάδα μόνος του ήταν για τον ΠΑΟΚ ο Μάλκολμ Γκρίφιν (18π., 6ασ., 4κλ.), αλλά δυστυχώς για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, αφυπνίσθηκαν αργά οι Λοβ (13π.) και Κακλαμανάκης (12π. και 8ρ.).

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση των πλέι οφ τον πρώτο της κανονικής περιόδου, Παναθηναϊκό, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν το μειονέκτημα έδρας κόντρα στους «πράσινους».

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 49-29, 68-55, 87-81

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Νίκησε τον ηρωϊκό Ολυμπιακό σε ένα συγκλονιστικό τελικό: Η Ανόρθωση κατάκτησε το Κύπελλο στην παράταση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: