Ανακηρύχθηκε ο Αντιπρόσωπος των Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων Κύπρου

Ανακήρυξη του Εκπροσώπου των Αρμενίων στη Βουλή Βάρτκες Μαχτεσιάν.ΚΥΠΕ/Θ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η τελετή ανακήρυξης του Αντιπροσώπου της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων στην κυπριακή Βουλή, Βαρτκές Μαχτεσιάν

Ο κ. Μαχτεσίαν έχει εκλεγεί άνευ ανθυποψηφίου, μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές στις 12η Μαΐου, 2021, και αφού παρήλθε η προθεσμία για την υπόδειξη υποψηφίων και υποβολή ενστάσεων

Τον κ. Μαχτεσιάν ανακήρυξε ο Κώστας Κωνσταντίνου, Έφορος Εκλογής Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Μαχτεσιάν, τού ευχήθηκε κάθε καλό στο έργο του και τον διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών είναι εκεί για να βοηθήσει και να στηρίξει όλες τις θρησκευτικές ομάδες. Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι η στενή συνεργασία, που είχε τα προηγούμενα χρόνια το Υπουργείο Εσωτερικών μαζί του θα συνεχιστεί.

Από πλευράς του ο κ. Μαχτεσιάν ανέφερε ότι με αίσθημα ευθύνης μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, αποφάσισε να επαναδιεκδικήσει τα αξίωμα του Εκπροσώπου των Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

«Όραμα και επιδίωξή μου για τα επόμενα χρόνια είναι να στηρίξουμε την πολιτιστική μας ταυτότητα, να στηρίξουμε τις κοινοτικές μας οργανώσεις και να έχω μια αγαστή συνεργασία με την Δημοκρατία της Κύπρου και με τη Δημοκρατία της Αρμενίας», ανέφερε.

Το όνομα του κ. Μαχτεσιάν έχει δημοσιευτεί στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΘΝΕ/ΓΒΑ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Τουρκία και Τουρκοκύπριοι άρχισαν τη συζήτηση στην Πενταμερή από κάτι αδύνατο σε σχέση με το Διεθνές Δίκαιο, λέει ο Δένδιας%d bloggers like this: