Αδωνις – Καρανίκας στο τηλεφώνημα της χρονιάς: Κουβέντα στον πληθυντικό περί φαρμακευτικής κάναβης

File Photo: Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της ελληνικής κυβένρησης επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Αν ήταν Πρωταπριλιά θα έμοιαζε ανέκδοτο. Oμως συνέβη.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης επικοινώνησε με τον πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα προκειμένου να  συζητήσουν τα θέματα της φαρμακευτικής κάνναβης, ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου.

«Οντως του τηλεφώνησα, όπως και σε άλλους που είχαν εμπλακεί με το αρχικό νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ«, ανέφερε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος έδωσε και λεπτομέρειες για το κλίμα της επικοινωνίας: «Μου μίλησε στον πληθυντικό και με πολύ σεβασμό», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Την ύπαρξη του τηλεφωνήματος γνωστοποίησε χθες ο ίδιος ο κ. Καρανίας μιλώντας  στον ρ/σ «Στο Κόκκινο»: «Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγγνώμη,Το νομοσχέδιο το δικό μας για την κάνναβη το ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ λέει ότι τώρα κατάλαβε τί ακριβώς σηματοδοτούσε αυτό το νομοσχέδιο και για τους ασθενείς αλλά και για την οικονομία. Πρόκειται για 250 δις επένδυση σε 5 χρόνια και θα πρέπει να είναι κάποιος πολιτικά κομπλεξικός για να πει όχι.

Σημειώνεται ότι στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία είχε κάνει λάθος το 2008 όταν αντιδρούσε στο νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης.

“Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Ναι είναι η απάντηση. Λάθος κάναμε το 2018. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χάνουμε χρόνο για να υπερασπιζόμαστε κάτι το οποίο ήταν λανθασμένο. Ως ΝΔ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραδεχτούμε ένα λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες χωρίς σούξου μούξου. Δεν ήμασταν ώριμοι το 2018 να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές που μπορούσε να έχει η χώρα μας στην αγορά φαρμακευτικής κάνναβης” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του Νίκου Καρανίκα.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝEWS GOOGLE

Ιερά Σύνοδος: Στο πειθαρχικό οι κληρικοί που έκαναν “αντάρτικο” το Πάσχα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: