Συνεχίζουν δυναμικά οι ειδήσεις του Open και τον Απρίλιο του 2021: Άνοδο 82,2% στο γενικό σύνολο

Η δημοσιογράφος Νλίκη Λυμπεράκη, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού από Δευτέρα έως Παρασκευή
Άνοδο 82,2% στο γενικό σύνολο και 163% στο κοινό ανώτερου επαγγελματικού και μορφωτικού επιπέδου κατέγραψε το κεντρικό δελτίο του OPEN τον Απρίλιο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020.

Ειδικότερα τις καθημερινές, με τη Νίκη Λυμπεράκη στην παρουσίαση, σημείωσε 8,2% (272.330 τηλεθεατές). Τον περσινό Απρίλιο το ποσοστό του ήταν 4,5% και οι τηλεθεατές 75.000 λιγότεροι.

Στο κοινό Ανώτερου Επαγγελματικού και Μορφωτικού Επιπέδου, φέτος, ανέβηκε στο 10%. Τον περσινό Απρίλιο ποσοστό ήταν 3,8%.

Τον μήνα Απρίλιο, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ φιλοξενήθηκαν αποκλειστικές συνεντεύξεις προσωπικοτήτων διεθνούς βεληνεκούς, μεταξύ των οποίων ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Ελικοπτέρου Ingenuity της NASA Θεόδωρος Τζανέτος, το στέλεχος της Αρμενικής Κοινότητας της Αμερικής Αρουτίν Χαρτουνιάν, ο Κούρδος βουλευτής του HDP Χισιάρ Οζσόι, η Γερμανίδα βουλευτής του κόμματος των «Πρασίνων» Φραντζίσκα Μπράντνερ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Γιασάρ Γιακίς.

Το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, συγκέντρωσε 7% τον Απρίλιο (242.540 τηλεθεατές). Το αντίστοιχο ποσοστό πέρσι ήταν 4,7% και οι τηλεθεατές 195.808. Άνοδος 48,9%.

Σε θετικό έδαφος κινήθηκε και το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα. Η μέση απόδοσή του ήταν 9,3% έναντι 7,4% τον περσινό Απρίλιο, ποσοστό αυξημένο κατά 25,6%.

 

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google
 

 

Διαδικτυακές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: