Ποιοι απειλούν το Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών: Μήνυμα του Πασχάλη Τσαρούχα προς πάσα κατεύθυνση

File Photo: Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Πασχάλης Τσαρούχας, εξέρχεται από την εισαγγελία μετά την κατάθεση στοιχείων για υποθέσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων που του έχουν καταγγελθεί. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ, μέσω ΚΥΠΕ




Το Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών δέχεται το τελευταίο διάστημα πολλές απειλές και τελεσίγραφα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός του Πασχάλης Τσαρούχας.

Το όργανο του ΣΕΗ εξετάζει σωρεία καταγγελιών από καλλιτέχνες που υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης ή βίαιων συμπεριφορών.

Πολλές από τις καταγγελίες αυτές έχουν κατατεθεί από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα στις δικαστικές αρχές προς περαιτέρω διερεύνηση. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει ενοχλήσει κάποιους οι οποίοι θέλησαν με απειλές να φρενάρουν την διαδικασία.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Προς κάθε ενδιαφερόμενο… Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές».

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Η Τζεφ Μοντάνα «ξεφλουδίζει» τον τρόπο δράσης του Λιγνάδη: Με χειραγώγησε, με λεηλάτησε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: