O πρίγκιπας Φίλιππος είχε προετοιμάσει με λεπτομέρειες την κηδεία του: Δείτε τη…νεκροφόρα που ο ίδιος σχεδίασε [video]

File Photo Αν και ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων λόγο πανδημίας είναι 30, στην κηδεία θα παρευρεθούν και τα απαραίτητα αγήματα από τα τρία σώματα στρατού της Βρετανίας πλαισιώνοντας το Land Rover EPA/Sergeant Donald C Todd RLC μέσω ΚΥΠΕ




Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν προετοιμασμένος για την κηδεία του και είχε σχεδιάσει  το αυτοκίνητο που θα μετέφερε το φέρετρό του στην τελευταία του κατοικία, αλλά και το παρεκκλήσι που θα τοποθετηθεί η σορός του.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα, φιλοσοφώντας για τη ζωή και το θάνατο, μοιράστηκε με το κοινό τις σκέψεις του και τα όσα είχε επιλέξει για την κηδεία του. Όπως δήλωσε είχε αποφασίσει ότι θα μεταφερθεί με την αγαπημένη του μάρκα αυτοκινήτων την Land Rover (Land Rover Defender 130 Gun Bus), σε ένα αμάξι που είχε επιμεληθεί ο ίδιος τη μετατροπή του σε.. νεκροφόρα.

“Απλώς ρίξτε με  στο πίσω μέρος ενός Land Rover και οδηγήστε με στο Windsor”, φέρεται να έχει δηλώσει. Σημειώνεται ότι εκεί βρίσκεται το νεκροταφείο των βασιλιάδων και των οικογενειών τους.

Το Defender έχει φτιαχτεί στο χέρι και όπως λέγεται το επέλεξε γιατί του θύμιζε το στρατιωτικό παρελθόν του .

Με πληροφορίες από dailymail

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Ανατρεπτική απόφαση της Ελισάβετ για την «προστασία» του Χάρι: Όχι στρατιωτικές στολές στην κηδεία του Φίλιππου

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: