Ο Ιγκι Ποπ και το ιγκουάνα: Ο νονός της πανκ πρωταγωνιστής στην κωμωδία “Blue Iguana”

File photo: Το πρώτο συγκρότημα του Iggy Pop έφερε το όνομα «The Iguanas», που οδήγησε στο ψευδώνυμό του, Iggy. Screenshot via YouTube/BBC




Ο Ίγκι Ποπ εντάχθηκε στο καστ της επερχόμενης κωμωδίας «Blue Iguana» του Καναδού σκηνοθέτη Τζέρεμι ΛαΛοντ.

Ο νονός της πανκ, το πρώτο συγκρότημα του οποίου έφερε το όνομα «The Iguanas», που οδήγησε στο ψευδώνυμό του, Iggy, θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Έντουαρντ, πλούσιου αρχηγού πολυμελούς οικογένειας.

Με τον θάνατό του θα αρχίσει μια αλυσίδα ατυχών γεγονότων για τον γιο του, Ντάνιελ του οποίου το σχέδιο να επανασυνδεθεί με τα αδέλφια του σκοντάφτει σε εμπόδια, όταν ανακαλύπτει ότι όλοι θέλουν να τον σκοτώσουν για την κληρονομιά του.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Μπομπ Σάγκετ, Τζοέλ Ντέιβιντ Μουρ, Τζέισον Τζόουνς και άλλοι.

Η μαύρη κωμωδία προς το παρόν γυρίζεται στα Νησιά Κέιμαν. Θα είναι η πρώτη ταινία «καρπός» της συνεργασίας της καναδικής εταιρείας Productivity Media και της αμερικανικής Darius Films.

«Είμαστε περισσότερο από εκστασιασμένοι που θα έχουμε τον θρυλικό Ίγκι Ποπ στο καστ της ταινίας «Blue Iguana» ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ο διευθύνων σύμβουλος της Productivity Media, Γουίλιαμ Τζ. Σάντορ και ο πρόεδρος της Darius Films, Νίκολας Τάμπαροκ.

«Ενώ είναι καθαρή σύμπτωση με τη συμμετοχή του στην ταινία, το όνομά του προέρχεται από τη λέξη iguana, οπότε δεν θα υπήρξε καταλληλότερος για να συμμετάσχει στο καστ μαζί με άλλους σταρ. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του» ανέφεραν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη NEWS GOOGLE 

Ο Καζανόβα ξελόγιαζε τις ερωμένες του παριστάνοντας τον… γιατρό: Iστορική μελέτη αποκαλύπτει τα μυστικά του [photo]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: