Ο Μπαχτσελί… καρβέλια ονειρεύεται: Λέει ότι δήθεν ο Δένδιας «έπεσε σε σκληρό βράχο και έφαγε τα νύχια του»!

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας (Α) συνομιλεί με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι (Sameh Shoukry) (Δ), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, στο Υπουργείο Εξωτερικών στο Κάιρο, την Κυριακή 18 Απριλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΞ, ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ
Ο ακροδεξιός ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ισχυρίστηκε ότι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών «έπεσε σε σκληρό βράχο και έφαγε τα νύχια του»

Υποστήριξε χωρίς κανένα στοιχείο ότι ο Νίκος Δένδιας στάλθηκε στην Τουρκία ειδικά για να προκαλέσει κρίση. Αποκάλεσε «θρασύ» τον Έλληνα ΥΠΕΞ και «αναρμόδιο» τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι “οι δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών αποκάλυψαν ότι στάλθηκε στην Τουρκία ειδικά για να προκαλέσει κρίση”.

“Συγχαίρω ολόψυχα τον κ. Τσαβούσογλου. Εκφράζω το σεβασμό μου και στον Πρόεδρό μας που έδωσε τις οδηγίες. Ο Έλληνας Υπουργός έπεσε σε σκληρό βράχο και έφαγε τα νύχια του”, είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος υποστήριξε ότι “η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου”, ενώ ισχυρίστηκε ότι “παραβιάζεται η συνθήκη της Λωζάνης”.

“Οι ομογενείς μας δεν είναι ποτέ μόνοι, απελπισμένοι, χωρίς στήριξη. Φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν έχει πάρει κανένα μάθημα από την ιστορία. Έχω την εντύπωση ότι αυτή η μικροσκοπική χώρα τα έχει αφαιρέσει από τη μνήμη της. Θα ήταν καλό κάποιος να τα εξηγήσει ένα προς ένα στον θρασύ Δένδια και στον αναρμόδιο Μητσοτάκη”, είπε ο εθνικιστής Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Πληροφορίες από ΚΥΠΕ
ΤΟΥΡΚΙΑ/Κωνσταντινούπολη

Θα το θυμούνται για χρόνια το χουνέρι του Δένδια στην Τουρκία: Βλέπουν παντού συνομωσίες

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: