Νικόλας Παπαδόπουλος: Η 1η Απριλίου διδάσκει ότι έχουμε την επιλογή της διεκδίκησης και της εθνικής αξιοπρέπειας

Ο Πρόεδρος ΔΗΚΟ κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, παρέθεσε ομιλία για τις εθνικές επετείους 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου.31/3/2021./ΚΥΠΕ/ΔΗΚΟ




Οι αγωνιστές του 1955 – 1959 αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τις αρχές της αυτοδιάθεσης, της δημοκρατίας, της ελευθερίας και μας έχουν κληροδοτήσει ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε σήμερα: ένα ανεξάρτητο κράτος, την Κυπριακή Δημοκρατία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος μετά την δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Λευκωσία για την σημερινή επέτειο.

Αποτελούν φάρο καθοδήγησης, λαμπρό παράδειγμα για όλους εμάς, τον δοκιμαζόμενο κυπριακό ελληνισμό, οποίος συνεχίζει να ψάχνει την δική του δικαίωση και απελευθέρωση, όπως είπε.

«Ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, όταν κάποιοι μας εισηγούνται να συνθηκολογήσουμε πριν καν πάμε στις διαπραγματεύσεις, είναι καλά να θυμόμαστε με ευκαιρία αυτή την ένδοξη επέτειο ότι έχουμε επιλογή. Αντί της μιζέριας και της ταπείνωσης, να διαλέξουμε την οδό της διεκδίκησης και της εθνικής αξιοπρέπειες», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Mε πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΑΓΚ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη NEWS GOOGLE

Νίκος Αναστασιάδης: Μια από τις ενδοξότερες σελίδες η 1η Απριλίου * Ουδείς αποδέχεται πλέον τις αξιώσεις της Τουρκίας για δύο κράτη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: