Μια σύλληψη και 148 πρόστιμα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη

File photo: Άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ περιπολούν και περιφρουρούν την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, κάνοντας ελέγχους σε περαστικούς στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων κατά την πανδημίας Covid-19, μετά από τις επανειληιμμένες νυχτερινές συγκεντρώσεις πολλών ατόμων στην συγκεκριμένη πλατεία, Τετάρτη 21 Απριλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Σε μια σύλληψη και στη βεβαίωση 148 παραβάσεων, συνολικά, προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 21 Απριλίου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην Κυψέλη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωναϊού και αντιμετώπισης του φαινομένου συγχρωτισμού ατόμων σε δημόσιους χώρους, συνελήφθη ένα άτομο, για λαθρεμπόριο-παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και προσήχθη ένα ακόμη, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά 320 άτομα, 112 οχήματα και 10 καταστήματα.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 124 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 22 των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωναϊού και 2 παραβάσεις καταστημάτων, για τον ίδιο λόγο.

Επίσης, αφαιρέθηκαν 23 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 13 άδειες ικανότητας οδήγησης, 10 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 21 οχήματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Χωρίς sms για εστιατόρια και διαδημοτικές μετακινήσεις: Διευκρινίσεις τις επόμενες ημέρες

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: