Επίσκεψη μεγάλης σημασίας: Μαζί στη Σαουδική Αραβία σήμερα Τρίτη ο Δένδιας και ο Παναγιωτόπουλος

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στην έκτακτη κοινή συνεδρίαση των Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας του ΝΑΤΟ. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφθούν αύριο, Τρίτη 20 Απριλίου, τη Σαουδική Αραβία.

Θα πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων με ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες στο πλαίσιο προώθησης και εμπέδωσης της αμυντικής διπλωματίας, καθώς και ενίσχυσης της διπλωματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Στο Ριάντ, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί διαδοχικά με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, Ναγιέφ μπιν Φάλαχ αλ Χαζράφ , με τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκηπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν και τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τις Εξωτερικές Υποθέσεις, Αντέλ αλ Τζουμπέιρ.

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό ‘Αμυνας της Σαουδικής Αραβίας πρίγκηπα Χαλίντ μπιν Σαλμάν και με τον Σαουδάραβα υπουργό Εξωτερικών πρίγκηπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

 

Οι σύμμαχοι είπαν ναι σε όλα τα σχέδια πτήσης του Ηνίοχου και πετούν παντού με τα μπλε φτερά [video, photo gallery]

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: