Λέγοντας «λαϊκιστή» τον Μπάιντεν ψελλίζει την απόγνωσή του ο Τσαβούσογλου για τη Γενοκτονία

File Photo: Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου προέβη στην πρώτη αντίδραση της Άγκυρας για την αναγνώριση από τον Λευκό Οίκο της Αρμενικής Γενοκτονίας. EPA, FATIH AKTAS, TURKISH FOREIGN MINISTER PRESS OFFICE HANDOUT




Ελάχιστα λεπτά μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων στην οποία προχώρησε σήμερα ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, η τουρκική πλευρά αντέδρασε μέσω του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πρόκειται για ανάρτηση στο Twitter στην οποία ο  Τσαβούσογλου ψελλίζει τις γνωστές τουρκικές μεγαλοστομίες εκτοξεύοντας παράλληλα ύβρεις περί “πολιτικού καιροσκοπισμού” και “λαϊκισμού” στον Αμερικανό πρόεδρο.

Φυσικά για άλλη μια φορά η διαστροφή της ιστορικής αλήθειας γίνεται σημαία της Άγκυρας που δηλώνει πως “δεν θα μας μάθει κανείς την ιστορία μας”…

«Τα λόγια δε μπορούν να αλλάξουν ή να ξαναγράψουν την ιστορία. Δε μπορούμε να μάθουμε από κανέναν την ιστορία μας. Ο πολιτικός καιροσκοπισμός είναι η μεγαλύτερη προδοσία της ειρήνης και της δικαιοσύνης. Απορρίπτουμε εντελώς το επιχείρημα αυτό, του οποίου η βάση είναι ο λαϊκισμός.»

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη Google News

Ο κ. Μπάιντεν υλοποίησε την υπόσχεσή του: Ο Λευκός Οίκος αναγνώρισε την Γενοκτονία των Αρμενίων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: