Κύπρος: Στα 431 τα νέα κρούσματα κορωναϊού την Κυριακή, 201 οι νοσηλευόμενοι, δεν καταγράφηκαν θάνατοι

Mε φυσική παρουσία των μαθητών επαναλειτούργησαν τα Δημοτικά Σχολεία της επαρχίας Λεμεσού και των Γυμνασίων παγκύπρια, με την προσκόμιση αρνητικού τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου. Λευκωσία 2 Απριλίου 2021. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Στα 431 ανέρχονται τα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 (ποσοστό θετικότητας: 0,79%) που εντοπίστηκαν την Κυριακή στην Κύπρο από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 47.713.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυπριακού υπουργείου Υγείας δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 261.

Συνολικά 210 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 48 σε σοβαρή κατάσταση.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 54.842 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.

Θετικός στον ιό ο βουλευτής Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου, Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, διαγνώστηκε θετικός στον κορωναϊό.

Αυτό ανέφερε ο ίδιος ο Βουλευτής σε ανακοίνωσή του, εκφράζοντας δημόσια τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό των κρατικών νοσηλευτηρίων για το σημαντικότατο έργο που προσφέρουν στον κάθε πάσχοντα συνάνθρωπό μας , αλλά και στον καθένα για τα μηνύματα συμπαράστασης σ’ αυτή τη δύσκολη του δοκιμασία του.

Ο κ. Πιττοκοπίτης κάλεσε, παράλληλα, τον κόσμο να τηρεί με σχολαστικότητα τα πρωτόκολλα υγείας.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Διαδρομή πίστης στον Άγιο Εφραίμ από ειδικό αστυφύλακα σε αναπηρικό καροτσάκι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: