Η Μίλαν ανακοίνωσε την ανανέωση με Ιμπραΐμοβιτς: Υπέγραψε για ακόμη ένα χρόνο

Ο Zlatan Ibrahimovic βγαίνει από το γήπεδο. EPA, ELISABETTA BARACCHI




Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν για άλλο ένα έτος, με την επισημοποίηση της συμφωνίας να γίνεται απόψε.

«Είναι η ιταλική ομάδα με την οποία ο Ζλάταν έχει καταγράψει τον μεγαλύτερο αριθμό εμφανίσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας από τη Λομβαρδία.

«Μετά από τα 84 γκολ που σημείωσε στα 130 παιχνίδια που έπαιξε στην καριέρα του στη Μίλαν, ο Σουηδός πρωταθλητής θα φορέσει ξανά τη φανέλα των “ροσονέρι” και την επόμενη σεζόν».

Ο Σουηδός διεθνής υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2022. Το deal ολοκληρώθηκε παρουσία του μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, στην έδρα του συλλόγου, την Casa Milan, στην περιοχή Πορτέλο, όπου ο Ζλάταν είχε φτάσει με σακάκι και γραβάτα, λίγο μετά τις 20:00.

Τα νέα ήταν αναμενόμενα, αφού ο Πάολο Μαλντίνι είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις πριν από μερικές ημέρες, εξηγώντας ότι λείπουν μόνο μερικές μικρές λεπτομέρειες και πως ο «λευκός καπνός» ήταν πολύ κοντά.

Όμως, άλλο πράγμα να μιλάς θεωρητικά κι άλλο να βλέπεις μια συμφωνία επικυρωμένη με υπογραφές. Και για τη Μίλαν αυτά ήταν καλά νέα, μετά την έντονη αναταραχή των τελευταίων ημερών ανάμεσα στα αποτελέσματα, τους τραυματισμούς και πάνω απ΄ όλα το χάος που προκάλεσε η European Super League.

Ο Ιμπραΐμοβιτς θα γίνει 40 ετών τον Οκτώβριο και η εξέλιξη μπορεί να φαντάζει παράξενη για ένα σύλλογο που βασίζει το δόγμα του στους νέους. Αλλά η Μίλαν είναι επίσης κι ένα κλαμπ που στην πορεία κατάλαβε πως δεν μπορεί να αγνοήσει κάποιες ειδικές προσωπικότητες.

Και με αυτή την έννοια, ο «Ίμπρα» είναι αναντικατάστατος χαρακτήρας στα αποδυτήρια του Μιλανέλο. Ο μισθός του θα παραμείνει ο ίδιος, ήτοι τα 7 εκατομμύρια ευρώ καθαρά που λαμβάνει στην τρέχουσα σεζόν, συμπεριλαμβανομένων όμως των μπόνους αυτή τη φορά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

 

Επιμένει για τον Βλαχοδήμο η Ντόρτμουντ: Ποσό 20 εκατ. ευρώ ζητά η Μπενφίκα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: