Γκαρσία για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυπιακού: Να κτίσουμε πάνω σε αυτή

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίφκοβιτς (Α) πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για το 2-0, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, του πρωταθλήματος της Super League,στο γήπεδο της Τούμπας, Θεσσαλονίκη, Κυριακή 18 Απριλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και φυσικά από την πολύ σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία.

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά τη σημερινή νίκη είπε: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την γενικότερη εικόνα της ομάδας. Ήταν μια καθαρή νίκη και επιβραβεύτηκε η δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα. Οι παίκτες μου βρήκαν μέσα τους τη δύναμη για να κάνουν αυτή τη νίκη. Πλέον αυτό το παιχνίδι έχει περάσει στην ιστορία και συνεχίζουμε για τον επόμενο αγώνα».

Για την αλλαγή συστήματος: «Καθημερινά προσπαθούμε να αξιολογήσουμε την ομάδα και να δούμε που χρειάζεται να βελτιωθεί. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος παίζει με ένα συγκεκριμένο σύστημα και θέλαμε να ανταποκριθούμε σε αυτό. Αμυντικά κάναμε κάποιες προσαρμογές και καταφέραμε να εξουδετερώσουμε τα αντίπαλα ατού».

Για την επόμενη ημέρα: «Πρώτα πρώτα πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή αποκατάσταση, πρέπει να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές που παρουσίασαν κάποια μικροπροβλήματα και ουσιαστικά από αύριο θα πρέπει να ξεκινήσουμε την ανάλυση του επόμενου αντιπάλου και βάση αυτού θα αποφασίσουμε τι είναι το καλύτερο για την ομάδα.

Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο όταν αξίζει να κερδίζεις, να μην το καταφέρνεις εξαιτίας κάποιων γκολ που δέχεσαι και δεν αξίζει να τα δέχεσαι. Μας λείπει φυσικά και ο κόσμος. Ο κόσμος μας είναι πολύ σημαντικός. Η ομάδα έκανε έναν θρίαμβο σήμερα και θα πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτόν και για τους επόμενους αγώνες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Ο Πέλκας κρατάει ζωντανή τη Φενέρμπαχτσε στο κυνήγι του τίτλου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: