Γιάννης Λαγός: Ετοιμάζεται να «κρυφτεί» στη Νορβηγία; [video]

File Photo Ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός στο δικαστήριο κατά την διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής /ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας μέσω ΚΥΠΕ




Στη Νορβηγία ετοιμάζεται να «κρυφτεί» σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, που έχει καταδικαστεί για τον ηγετικό του ρόλο στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή.

Ο Γιάννης Λαγός εμφανίστηκε (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Open) στο κέντρο covid του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες και υποβλήθηκε σε τεστ, όπως κάνουν όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν στο εξωτερικό. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δήλωσε εγγράφως στην αρμόδια υπηρεσία ότι θα αναχωρήσει την Μεγάλη Τετάρτη για τη Νορβηγία.

Tη Μεγάλη Δευτέρα η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψηφίζει για την άρση της ασυλίας του ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που αναμένεται να είναι συντριπτικά υπέρ της αρσης ασυλίας, αναμένεται να ανακοινωθεί τη Μεγάλη Τρίτη.

Ετσι η άρση της ασυλίας του Γιάννη Λαγού θα ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την φυλάκιση του, καθώς έχει καταδικαστεί για τον ηγετικό του ρόλο στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Καταγγελίες-φωτιά για το γηροκομείο στα Χανιά: «Δεν ήταν πια η μητέρα μου, είχε τρελαθεί»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: