Φάμπρικα με αρνητικά self test: Συλλήψεις για πώληση πλαστών βεβαιώσεων σε αποκλειστικές νοσοκόμες στη Νίκαια

File photo: Μαθητής κρατά τη βεβαίωση αποτελέσματος του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) κατά την προσέλευσή του σε σχολείο στην πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη μέρα ανοίγματος των λυκείων μετά από πεντάμηνη διακοπή λόγω κορονοϊού, Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Πλαστές βεβαιώσεις αρνητικών αποτελεσμάτων μοριακoύ και rapid test για τον κορωναϊό, πωλούσε, έναντι του ποσού των 10 ευρώ, σε γυναίκες, προκειμένου αυτές να τις χρησιμοποιήσουν για να εισέλθουν σε νοσηλευτικά ιδρύματα, για να εργασθούν ως συνοδοί ασθενών, μια 31χρονη αλλοδαπή, που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω απογευματινές ώρες της 18-4-2021 στη Νίκαια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Σύμφωνα με την αστυνομία 51χρονη αλλοδαπή, προσπάθησε να εισέλθει στο νοσοκομείο της Νίκαιας, ως συνοδός ασθενή που νοσηλευόταν, επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού μοριακού τεστ, με τα στοιχεία μίας 45χρονης αλλοδαπής, που βρισκόταν μαζί της στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τις συνέλαβαν και όπως διαπιστώθηκε προανακριτικά την επίμαχη βεβαίωση την είχαν προμηθευτεί από την 31χρονη κατηγορούμενη.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

 

Στο αυτόφωρο πατέρας μαθητή που αρνείται να υποβληθεί ο γιος του σε self test

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: