Έτοιμη για υπογραφή η LOA για τα 1200 αμερικανικά Τεθωρακισμένα Τροχοφόρα Οχήματα Αναγνώρισης (ΤΤΟΑ) Μ1117 [video]

File Photo Αμερικανικά Τεθωρακισμένα Τροχοφόρωα Οχήματα Αναγνώρισης (ΤΤΟΑ) Μ1117 Screenshot via video YouToube Textron Systems COMMANDO Family of Vehicles
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την προμήθεια μέχρι 1200 Τεθωρακισμένων Τροχοφόρων Οχημάτων Αναγνώρισης (ΤΤΟΑ) Μ1117 από τα αποθέματα του αμερικανικού Στρατού.

Η  αρμόδια επιτροπή του ΓΕΣ να προετοιμάζεται να μεταβεί στη Γερμανία στο προσεχές διάστημα για να επιθεωρήσει τα εκεί ευρισκόμενα οχήματα.

Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Φραγγίδης με θέμα «Προμήθεια Μεταχειρισμένων Τεθωρακισμένων Τροχοφόρων Οχημάτων Αναγνώρισης (ΤΤΟΑ) Μ1117».

Η επίσκεψη της επιτροπής δεν έχει πραγματοποιηθεί εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, διευκρίνισε.

Εν συνεχεία, η υλοποίηση επιθεώρησης (Joint Visual Inspection) από αρμόδια επιτροπή θα πραγματοποιηθεί μετά την υπογραφή της σχετικής LOA (Letter ofOffer and Acceptance), σε χρονικό διάστημα που τα μέτρα περιορισμού κατά της μετάδοσης της Covid-19 το επιτρέψουν.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες (έξοδα μεταφοράς, αποθήκευσης, λοιπά έξοδα), καθώς και τα επιμέρους θέματα προμήθειας παρελκόμενου οπλισμού, αρχικής υποστήριξης και το χρονικό πλαίσιο ενεργειών, θα καθοριστούν και θα αναλυθούν στο κείμενο της τελικής LΟΑ, η οποία θα εγκριθεί από το ΚΥΣΕΑ, ανέφερε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Τζέφρι Πάιατ: Μοναδική η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας, συγκλονιστική η θέα από το πιλοτήριο του F-16

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: