Πρωτοφανές έγκλημα στον “Ερυθρό Σταυρό”- Του αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα γιατί τον ενοχλούσε ο ήχος…

File photo: Ο άτυχος 76χρονος ασθενής νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορωναϊό.EPA/Attila Balazs HUNGARY OUT




Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται, ο θάνατος 76χρονου ασθενή με κορωναϊό, χθες το βράδυ, στον «Ερυθρό Σταυρό», ενώ ως δράστης φέρεται 60χρονος, αλβανικής καταγωγής, που νοσηλεύεται στο ίδιο δωμάτιο.

Ηδη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία  από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σε βάρος 60χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο 76χρονου ασθενή με κορωνοϊό, χθες το βράδυ, στον «Ερυθρό Σταυρό», με τον οποίο νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και φρουρείται στο νοσοκομείο.

Ο δράστης φέρεται να ενοχλείτο από τον θόρυβο που έκανε το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης του θύματος και σε κάποια στιγμή αργά χθες το βράδυ, ενώ ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, το αποσυνέδεσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 76χρονος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν βρεθεί αποτυπώματα του 60χρονου στο μηχάνημα, ενώ εξετάζεται εάν ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο θάνατος διαπιστώθηκε όταν οι γιατροί του νοσοκομείου, οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό, πήγαν χθες το βράδυ στον θάλαμο που νοσηλευόταν ο 76χρονος καθώς σφύριζε ο συναγερμός στο μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης και τον βρήκαν νεκρό.

Παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον 76χρονο άνδρα, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέχρι χθες το απόγευμα παρουσίαζε βελτίωση.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης είχε αποσυνδεθεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη NEWS GOOGLE

Μυστηριώδης θάνατος ασθενούς σε ΜΕΘ: Είχαν αποσυνδέσει τα καλώδια της συσκευής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: