Επιτροπή λοιμωξιολόγων για λιανεμπόριο: Άνοιγμα στην Πάτρα, click away στη Θεσσαλονίκη, κλειστά στην Κοζάνη

File photo: Κόσμος κάνει τα ψώνια του σε κεντρική αγορά της Αθήνας την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των καταστημάτων λιανικής, τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Την απόφαση να εισηγηθούν να ανοίξουν τα καταστήματα στην Πάτρα, να λειτουργήσουν μόνο με click away στη Θεσσαλονίκη και να παραμείνουν κλειστά στην Κοζάνη, έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Σε ό,τι αφορά την Αχαΐα οι ειδικοί διαπίστωσαν βελτιωμένη επιδημιολογικη εικόνα, κάτι που αποτυπώνεται και στον αριθμό των εισαγωγών στα νοσοκομεία της περιοχής, καθώς το προηγούμενο εικοσιτετράωρο ήταν μόλις 19.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πολυκαταστήματα δεν θα ανοίξουν ούτε την επόμενη εβδομάδα, ενώ η Επιτροπή εισηγήθηκε επίσης να μην αρθεί η απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων τις καθημερινές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση είχε ζητήσει από την επιτροπή να προχωρήσει άμεσα στην εισήγησή της για το αν οι συνθήκες επιτρέπουν το άνοιγμα του λιανεμπορίου και στις τρεις προαναφερθείσες περιοχές, ξεκαθαρίζοντας ότι αν τα στοιχεία δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο, τότε η τελική απόφαση θα είναι σύμφωνη με αυτή των ειδικών.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Βουτιά θανάτου για 76χρονο από τον 4ο όροφο νοσοκομείου στη λεωφόρο Μεσογείων

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: