Επίθεση ΚΚΕ στην κυβέρνηση: O λαός δεν χρειάζεται «ανάσες ελευθερίας» αλλά πραγματική ελευθερία…

Ο Γ. Γρ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας προσέρχεται για να απευθύνει χαιρετισμό καθώς γιατροί και νοσηλευτές διαδηλώνουν έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, στη συγκέντρωση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, Τετάρτη 7 Απριλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές
«Ο κύριος Μητσοτάκης συνέχισε ακάθεκτος στη γνωστή, πεπατημένη, αλλά και χρεοκοπημένη – ως προς τις λαϊκές ανάγκες – κυβερνητική γραμμή: Μετάθεση της ευθύνης στο λαό και την «κούραση» του για την εξέλιξη της πανδημίας.

Συγκάλυψη της πολιτικής που φορτώνει στις λαϊκές πλάτες τις συνέπειες της πανδημίας και της κρίσης, έχοντας σταθερά στραμμένο το «πηδάλιο» στα προτάγματα της καπιταλιστικής οικονομίας» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την συνέντευξη του πρωθυπουργού σε τηλεοπτικό σταθμό και τονίζει: «Αυτή η πολιτική είναι που αρνείται την επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών κλινικών, αντίθετα τις αφήνει να θησαυρίζουν.

Αυτή η πολιτική είναι που εναποθέτει, ακόμη κι αυτό το περιορισμένο άνοιγμα των σχολείων ή την προστασία των εργαζόμενων, στην ατομική ευθύνη των self tests. Αυτή η πολιτική είναι που σχεδιάζει την ανάκαμψη της οικονομίας πάνω σε νέα αντεργατικά νομοσχέδια, που απογειώνουν την εργασιακή ευελιξία κι εκμετάλλευση». «Κατά συνέπεια αυτό που χρειάζεται ο λαός δεν είναι απλά «ανάσες ελευθερίας», αλλά πραγματική ελευθερία από αυτή την βάρβαρη πολιτική» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Επίσκεψη Δένδια στο Βελιγράδι: Θετικό πρόσημο με συνεργασίες και ανάσχεση της Τουρκικής επιρροής


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: