Επιδεινώνεται η υγεία του Ναβάλνι λένε οι δικηγόροι του: Συνεχίζει την απεργία πείνας

File photo: Ο Ρώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Alexei Navalny σχηματίζει το σήμα της νίκης μέσα μέσα από το γυάλινο κλουβί στη διάρκεια της δίκης του στο Δικαστήριο Babushkinsky στη Μόσχα, Ρωσία. EPA, YURI KOCHETKOV MANDATORY CREDIT




Δικηγόροι του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, που έχει ξεκινήσει απεργία πείνας, δήλωσαν σήμερα πως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

  • Ο 44χρονος Ρώσος πολιτικός της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε στις 31 Μαρτίου ότι ξεκινά απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για τις συνθήκες κράτησής του, κατηγορώντας τη διοίκηση των φυλακών ότι αρνείται να επιτρέψει να τον επισκεφθεί γιατρός της επιλογής του και να έχει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή ενώ τον «βασανίζει» με στέρηση ύπνου.

Ένας από τους δικηγόρους του, ο Βαντίμ Κόμπζεφ, που τον επισκέφτηκε σήμερα στη φυλακή, τόνισε πως ο Ναβάλνι διαγνώσθηκε με κήλη στη σπονδυλική του στήλη, σύμφωνα με το Interfax.

Μια άλλη δικηγόρος του, η Όλγκα Μιχαήλοβα είπε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik πως ο Ρώσος αντιφρονούντας εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητικός στην Covid-19.

Με πληροφορίες από Reuters-Sputnik μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μόσχα, Ρωσία

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη NEWS GOOGLE

Ζητούν από τον Μακρόν να καταδικάσει τον Μιτεράν για τη Ρουάντα: Η Γαλλία άνοιξε τα αρχεία της γενοκτονίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: