Εκτάκτως σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη κυβερνητικά στελέχη: Είναι σε βαθύ κόκκινο…

File Photo Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Δαμάσι μετά τους σεισμούς ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛ μέσω ΚΥΠΕ




Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μεταβαίνουν εκτάκτως την Κυριακή, 4 Απριλίου, τρεις υπουργοί, σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη.

Πρόκειται για τις τρεις περιοχές που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» και σύμφωνα με την εισήγηση των επιδημιολόγων, δεν θα ανοίξει σε αυτές τις περιοχές τη Δευτέρα το λιανεμπόριο όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, στην Πάτρα θα μεταβεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στη Θεσσαλονίκη και δύο υπουργοί σε Πάτρα και Κοζάνη.

Το κλιμάκιο αποτελείται από υπουργούς υψηλού επιπέδου και εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη ένδειξη της σημασίας που αποδίδει το Μεγαρο Μαξίμου στον μετριασμό των αντιδράσεων που υπάρχουν στις τρεις αυτές περιοχές για την χθεσινή απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποστολή των υπουργών είναι να συναντηθούν με δημάρχους, περιφερειάρχες, και εκπροσώπους των εμπόρων και των επιμελητηρίων, προκειμένου να συζητήσουν τι έχει πάει στραβά με την τήρηση των μέτρων και κυρίως πώς θα διορθωθεί η κατάσταση ώστε να ανοίξει άμεσα και εκεί η εμπορική ζωή.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη NEWS GOOGLE

«Χαμός» στου Ψυρρή: Χιλιάδες νέοι διασκέδαζαν σαν να μην υπάρχει πανδημία [θλιβερό βίντεο]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: