Χαστούκισε μπροστά μου τη Μελάνια και μου χρωστάει ακόμη $130 από τσίζμπεργκερ: Αποκαλυπτικός, πρώην σωματοφύλακας του Τραμπ

File photo: Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η πρώην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ στο Λευκό Οίκο. 31 December 2020. EPA, KEN CEDENO / POOL




Ο Κέβιν ΜακΚέι εργάστηκε ως άνδρας ασφαλείας για τον Ντόναλντ Τραμπ και αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων, χαστούκισε μπροστά του την πρώην Πρώτη Κυρία, Μελάνια, κι ότι ακόμη του χρωστάει 130 δολάρια με τα οποία του αγόρασε τσιζπέργκερ!

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mail ο ΜακΚέι αναφέρει ότι εργάστηκε για τον Τραμπ στη Σκωτία και ισχυρίζεται ότι μετά από πέντε χρόνια υπομονής με τις ανεξέλεγκτες αντιδράσεις του προέδρου, την οργή και τους καυγάδες, ακόμη δεν έχει συνέλθει.

Ο Κέβιν ΜακΚέι απολύθηκε το 2012 και παραμένει ακόμη σοκαρισμένος από το γεγονός ότι ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ ξέχασε να επιστρέψει τα 130 $ που του δανείστηκε για μπέργκερ.

Ο Κέβιν, 50 ετών, αποκάλυψε: «Μου οφείλει ακόμα χρήματα για τα McDonald’s. Μου είπε ότι θα με πληρώσει, αλλά ποτέ δεν το έκανε.

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα δούλευα γι ‘αυτόν, συνέχισα να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα έλεγε,« Κέβιν, εδώ είναι τα χρήματα που σου χρωστάω », αλλά δεν συνέβη.

«Νόμιζα ότι ήταν εντάξει τύπος όταν άρχισα να δουλεύω για αυτόν, αλλά υποθέτω ότι καθώς όλοι έχουμε δει, δεν είναι άνθρωπος που κρατάει το λόγο του».

Ο Κέβιν αποκαλύπτει ότι αγόρασε γρήγορο φαγητό για τον Τραμπ το 2008 όταν ο μελλοντικός Πρόεδρος κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν στη βορειοανατολική Σκωτία μετά από επίσκεψη στο αγαπημένο του γήπεδο γκολφ Trump International.

Ο πρώην σωματοφύλακας είπε: «Οδηγήσαμε από το κτήμα του κ. Τραμπ και μόλις φτάσαμε στη Γέφυρα του Ντον, ζήτησε να σταματήσει στο McDonald’s για να αγοράσει φαγητό για την πτήση πίσω στη Νέα Υόρκη.

«Ήμασταν μια αυτοκινητοπομπή έξι μαύρων Range Rovers με περίπου 15 άντρες με κοστούμια μέσα, οπότε υποθέτω πως πρέπει να υπήρξαν σαστισμένα πρόσωπα καθώς μπαίναμε στο πάρκινγκ.

«Ο κ. Τραμπ δεν είχε καθόλου νομίσματα του Ηνωμένου Βασιλείου – λίρες – γι ‘αυτό με ρώτησε αν θα μπορούσα να του δώσω τα μετρητά.

«Είπα, «σίγουρα »και πήρα την παραγγελία όλων – περίπου 20 τσιζμπέργκερς και πατάτες με περίπου 10 ή 15 Coca Colas.

«Νομίζω ότι ο κ. Τραμπ παρήγγειλε δύο τσιζμπέργκερ με πατάτες και μια διαιτητική Cola  – αυτή ήταν η συνήθης παραγγελία του και πάντα ήθελε να παίρνει  Μακ Ντόναλντς  μαζί του στο ιδιωτικό τζετ.

«Μου κόστισε συνολικά περίπου 95 £ και ο κ. Τραμπ μου είπε,« Θα ​​τα πάρεις πίσω ».

«Ήταν ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό για μένα, επειδή έβγαζα περίπου £ 2000 (2700 $) το μήνα, δουλεύοντας για τον κ. Τραμπ.

«Δεν άκουσα ποτέ ξανά τίποτε γι’ αυτό.  Θα έπρεπε να του είχα ζητήσει τα χρήματα, αλλά το κατάπια”.

Στην αποκλειστική του συνέντευξη, ο Κέβιν λέει για πρώτη φορά πώς είδε τον Τραμπ να χτυπάει τη σύζυγό του, να χτυπάει τους εργολάβους και να εκφοβίζει τους μη συνεργάσιμους γαιοκτήμονες, καθώς πάλευε να κρατήσει χτενισμένα τα διάσημα πλέον πορτοκαλί μαλλιά του μέσα στον δυνατό  σκωτσέζικο άνεμο.

Ο Κέβιν έγινε το δεξί χέρι του Τραμπ κατά  τη διάρκεια των χαοτικών πρώτων ετών, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ, τώρα 74 ετών, προσπαθούσε να χτίσει το ονειρικό του γήπεδο γκολφ στο Μπάλμεντι της Σκωτίας, κοντά στη γενέτειρα της μακαρίτισσας μητέρας του Μέρι Αν ΜακΛέοντ Τραμπ στη Νήσο Λιούις.

Προσελήφθη για τη δουλειά αυτή, καθώς είχε προηγουμένως φυλάξει άλλες διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης της ποπ σταρ Britney Spears.

Μιλώντας από το σπίτι του στο Αμπερντίν, ο Κέβιν δήλωσε: «Με πλησίασε ο συντονιστής του έργου του κτήματος το 2007 και ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να δουλέψω στην ασφάλεια του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μόλις είχε αγοράσει γη για να φτιάξει γήπεδο γκολφ.

«Δεν τον είχα ακουστά, αλλά ο άντρας μου είπε ότι ήταν δισεκατομμυριούχος από την Αμερική και ήθελε να το κάνει ένα από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στον κόσμο, οπότε είπα,« Ναι, κανένα πρόβλημα ».

«Έπρεπε να φροντίζω την Οικία που ήταν μέσα  στο κτήμα, στην  οποία έδωσε το όνομα της μητέρας του και να φροντίζω την οικογένεια Τραμπ όποτε ερχόταν.

«Ήταν δουλειά 12 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα και γνώρισα για πρώτη φορά τον Τραμπ όταν έφτασε αργότερα εκείνο το έτος για να δώσει συνέντευξη τύπου .

«Ήταν όλο επαίνους όταν γνωριστήκαμε και μου είπε:« Έχω ακούσει πολλά για σένα και την καλή δουλειά που κάνεις. «Φαινόταν ένας πολύ καλός άντρας, ευχάριστος και γοητευτικός».

Η διάθεση του Τραμπ όμως είχε χαλάσει στο δεύτερο ταξίδι του στη Σκωτία, καθώς αρκετοί ντόπιοι με ακίνητα στη γη που προορίζονταν για το γήπεδο του γκολφ αρνούνταν να πουλήσουν. Ο Κέβιν λέει: «Τη δεύτερη φορά που συναντηθήκαμε είπε:« Θέλω να τους κάνεις τη ζωή δύσκολη».

«Μας έλεγε να ανάβουμε τα φώτα μας και να πατάμε τις κόρνες των αυτοκινήτων όλη τη νύχτα για να εκνευρίσουμε κάποιο άτομο.

Επρόκειτο για ανθρώπους που δεν ήθελαν να του πουλήσουν γη. Ομως αυτό ήταν δικαίωμά τους και δεν ήθελα να ανακατευτώ.  Του είπα: «Όχι, δεν πρόκειται να το κάνουμε».

«Υπήρχε μια φορά που οδηγούσα τον κ. Τραμπ πέρα ​​από το κτήμα, όταν έσυρε και έδειξε ένα ακίνητο που ανήκει σε έναν ντόπιο άνδρα.

«Είπε στον εργολάβο που κατασκέυαζε το γήπεδο: « Δεν μου αρέσει η εμφάνιση αυτού του σπιτιού. Θα σου δώσω επιπλέον 10.000 λίρες στην τσέπη σου για να φτιάξεις δέντρα γύρω από αυτό το σπίτι. ”

«Έβαλαν τα δέντρα λίγο αργότερα και άκουσα φήμες ότι ότι δεν πλήρωσε  στον άντρα τον λογαριασμό. Τέτοιος τύπος ήταν. ”

Ο Τραμπ ζήτησε επίσης από τον Κέβιν να παραλάβει τη σύζυγό του Μελάνια και τον γιο του Μπαρόν από το αεροδρόμιο Αμπερντίν όταν πέταξαν με το ιδιωτικό του τζετ από το Παρίσι το 2011.

Διηγείται ο Κέβιν: «Ήταν η μόνη φορά που ήταν εδώ και έμοιαζε απίστευτη, φανταστική.

«Φαινόταν να είναι μια σύζυγος που νοιαζόταν πολύ και έκανε ό, τι της έλεγε.

Αν ο κ. Τραμπ της ζητούσε  να κάνει κάτι, θα το έκανε αμέσως. Η Μελάνια ανησυχούσε για τον Τραμπ όταν προσγειώθηκε.

«Με ρώτησε,« Πώς είναι ο Ντόναλντ, κοιμάται και τρώει εντάξει; »

«Ο κ. Τραμπ είχε πολύ άγχος εκείνη την εποχή. Κοιμόταν ελάχιστα, με μέγιστη διάρκεια τεσσάρων ή πέντε ωρών. Θα πήγαινε για ύπνο στις 1 π.μ. και θα σηκωνόταν ξανά στις 5 π.μ. Το ήξερα γιατί μπορούσα να δω το φως στο δωμάτιό του.

«Δεν ξέρω αν ήταν στο τηλέφωνο μιλώντας με Νέα Υόρκη ή τι, αλλά ήταν. Και δεν έτρωγε τίποτα μέχρι το βράδυ, όταν συχνά είχε μπριζόλα.

«Η Μελάνια έμενε στο κτήμα όλη την ώρα που ήταν εδώ και φαινόταν να περνάει καλά, αλλά, επειδή αυτός ήταν όπως ήταν, έδειχνε λίγο  ταραγμένος μαζί της.

«Ήταν πάντα έτσι. Ένα πρωί του έδωσε έναν καφέ κι εκείνος ξέσπασε, «Δεν το θέλω αυτό, θα τα πούμε μετά».

«Δεν ξέρω αν ήταν ο καφές που τον ενοχλούσε ή κάτι άλλο. Δεν διαφωνούσε με τη γυναίκα του μπροστά σε άλλους ανθρώπους ».

Ο Κέβιν πρόσθεσε: «Τσαντίστηκε πολύ όταν τα γραφεία στο κτήμα ανακαινίστηκαν και οι κατασκευαστές έβαλαν τα λάθος παράθυρα.

«Τον θυμάμαι να λέει,« Ποιος είπε να μπουν αυτά τα παράθυρα; »

«Ο οικοδόμος είπε ότι ήταν ο ίδιος.

«Ο κ. Τραμπ είπε, «Δεν πληρώνω για αυτα τα χάλια, δεν παράγγειλα ποτέ αυτά τα παράθυρα και δεν τα ζήτησα ποτέ και θέλω να διορθωθεί».

«Έτσι “διαπραγματευόταν” με όλους. Δεν υπήρχε διαπραγμάτευση μαζί του. ”

Ένα πράγμα που δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί ο Τραμπ ωστόσο ήταν ο τοπικός καιρός.

Ο Κέβιν είπε: «Συνήθιζε να διατηρεί τα μαλλιά του στη θέση του με αυτό το ψαλίδι που χρησιμοποιούσε όλη την ώρα και τα μαλλιά του είναι αληθινά, μπορώ να σας πω σίγουρα.

«Ο άνεμος από τη Βόρεια Θάλασσα  φυσούσε στο κτήμα.

Ο Κέβιν επίσης θυμάται το αφεντικό του να λέει ότι του ζήτησαν να είναι υποψήφιος για  τον Λευκό Οίκο το 2012, αλλά «το απέρριψε».

Την ίδια χρονιά, ο σωματοφύλακας κλήθηκε στο γραφείο της Εκτελεστικής Αντιπροέδρου της Trump International Sarah Malone και απολύθηκε χωρίς εξήγηση.

Δύο χρόνια αργότερα φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια για φορολογική απάτη ύψους 400.000 £ (το 2014) και έμεινε στη φυλακή όταν ο Τραμπ έγινε Πρόεδρος το 2017.

Τώρα κατηγορεί τη δουλειά του με τον Τραμπ ότι προκάλεσε τη διάλυση του γάμου του το 2011 και την λάθος  απόφαση της δικαιοσύνης που τον καταδίκασε επειδή για μη καταβολή ΦΠΑ.

Ο Κέβιν είπε: «Το διαζύγιο μου βγήκε τον Φεβρουάριο του 2014 και ήταν το άγχος αυτής της δουλειάς που έφταιγε για ό, τι συνέβαλε στο γάμο μου που έληξε μετά από 23 χρόνια.

«Τώρα όταν κοιτάζω πίσω, εύχομαι να μην είχα πάρει ποτέ αυτή τη δουλειά. Νιώθω ότι τα δικαστήρια με χρησιμοποίησαν για να αποδείξω ένα πράγμα – ότι δεν τους άρεσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Έχασα τέσσερα χρόνια της ζωής μου για το τίποτα.

Δείτε το γήπεδο γκολφ και την γύρω περιοχή με την Οικία Τραμπ στην Σκωτία:

Πηγή: Daily Mail

Aκολουθήστε την Hellas Journal στη GOOGLE NEWS

Από 007 ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο Ντάνιελ Κρεγκ στα σίκουελ της ταινίας “Στα Μαχαίρια”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: