Χαρδαλιάς: Ανοίγει το λιανεμπόριο στην Κοζάνη – Με self test οι σχολές οδηγών

File photo: Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς παίρνει μέρος στην ενημέρωση των συντακτών υγείας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, στο υπουργείο Υγείας, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην  Κοζάνη από τη Δευτέρα 19 Απριλίου με τη μέθοδο click away, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας της λοίμωξης Covid-19.

Παράλληλα, ο κ.Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι επαναλειτουργούν από Δευτέρα  οι σχολές οδηγών. Οι σχολές αυτές θα λειτουργούν με τους εξής όρους:

Τα θεωρητικά μαθήματα και οι θεωρητικές εξετάσεις θα διενεργούνται διαδικτυακά.

-θα είναι υποχρεωτική η διενέργεια self test ανά εβδομάδα για τους εργαζόμενους στις σχολές αυτές

-διενέργεια self test για τον εξεταζόμενο 24 ώρες πριν το πρακτικό μάθημα και τις εξετάσεις, ενώ για τους εκπαιδευτές και τους εξεταστές διενέργεια self test 2 φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Επίσης διενέργεια των εξετάσεων με ραντεβού ανά μία ώρα τήρηση κανόνων προστασίας δημόσιας υγείας, ανοιχτά παράθυρα, υποχρεωτική χρήση μάσκας, υγιεινή χεριών και σημείων επαφής του οχήματος.

Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι οι παρακάτω περιοχές εισέρχονται από αύριο το πρωί στο βαθύ κόκκινο:

Θάσος, Ρέθυμνο, δήμος Φαιστού, Μαρωνείας – Σαπών, Κύθνος, Διδυμότειχο, Πύδνας – Κολινδρού, Καβάλας, Βόλου, Σιντικής Σερρών και Βόρειων Τζουμέρκων.

Από το βαθύ κόκκινο βγαίνουν από Δευτέρα Μύκονος, Λέρος και οι δήμοι Καρύστου και Κύμης, Σκύρος, δήμος Λοκρών, Αγκίστρι, Κύθηρα, Ύδρα.

 

Aκολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ξεκινούν μέσα Μαϊου τις κρουαζιέρες στην Ελλάδα μεγάλες γερμανικές εταιρίες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: