Αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη για την αποτροπή νέων «κορώνα-πάρτι»

File Photo: Αστυνομικοί της Ο.Δ.Ο.Σ. επιτηρούν την πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι προκειμένου να αποφευχθεί η συγκέντρωση πολιτών. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, μέσω ΚΥΠΕ




Το μοντέλο της πλατείας Βαρνάβα εφαρμόζουν και σήμερα οι δυνάμεις της αστυνομίας με σκοπό την συγκέντρωση νεαρών και την αποφυγή και άλλων «κορώνα-πάρτι».

Δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονται τόσο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη  όσο και περιμετρικά αυτής.
Στο προληπτικό μπλόκο παίρνουν μέρος αστυνομικοί της Ομάδας Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (Ο.Δ.Ο.Σ), άνδρες της Τροχαίας, αλλά και δυνάμεις ταχείας αντίδρασης σε περίπτωση που υπάρξει εστία έντασης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, για την αποφυγή τυχόν πάρτι ή συγχρωτισμού ατόμων.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα και η εντολή της ΓΑΔΑ είναι μετά τις 21:00 να μην υπάρχει κανείς στην πλατεία.

Θυμίζουμε ότι ο 55χρονος που φέρεται να είχε αναλάβει την μουσική κάλυψη στα πάρτι που έγιναν την Παρασκευή και το Σάββατο στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη έχει κληθεί στον εισαγγελέα για εξηγήσεις.

Μετά την ταυτοποίηση του και την διαβίβαση της δικογραφίας στον εισαγγελέα, ο 55χρονος Dj στα δύο αποκαλούμενα «κορωνα-πάρτι» καλείται τώρα σε ανωμοτί κατάθεση, ως διοργανωτής ή συνδιοργανωτής των συγκεντρώσεων που έλαβαν χώρα στην Κυψέλη.

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Και τέταρτη εισαγγελική έρευνα για τον Δημήτρη Λιγνάδη: Καταγγελία για βιασμό 17χρονου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: