«Αντάρτικο» ετοιμάζουν οι έμποροι της Αχαΐας: Σχεδιάζουν να ανοίξουν τα καταστήματά τους παρά τα μέτρα

File Photo Στιγμιότυπα από παλαιότερα επεισόδια προκλήθηκαν έξω απο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απο ομάδα ανθρώπων που προσπάθησαν να διακόψουν σύσκεψη.στην οποία συμμετείχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, με θέμα την άμεση εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας στην Πάτρα, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ μέσω ΚΥΠΕ




Σε «αντάρτικο» προσανατολίζονται οι έμποροι της Πάτρας, μετά την αναστολή ανοίγματος του λιανεμπορίου στην Αχαΐα (μεταξύ τριών νομών).

Όπως ενημερώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου, Κώστας Ζαφειρόπουλος, οι καταστηματάρχες σκοπεύουν με βάση τις μέχρι τώρα αντιδράσεις να ανοίξουν τα καταστήματά τους με τα μέτρα που ισχύουν για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

«Με ποια λογική ανοίγει η Αθήνα η οποία είναι κατακόκκινη επιδημιολογικά, αλλά όχι η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη;», αναρωτήθηκε ο κ. Ζαφειρόπουλος, ο οποίος μας ενημέρωσε πως την Κυριακή οι έμποροι θα συναντηθούν στο Επιμελητήριο Αχαΐας με τον υφυπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος έρχεται στην Πάτρα ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Ο υφυπουργός Στέλιος Πέτσας θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Κ. Πελετίδη στο Δημαρχείο στις 09:00 και αμέσως μετά θα συναντηθεί με εκπροσώπους των εμπόρων, στο Επιμελητήριο.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ζαφειρόπουλος, οι καταστηματάρχες θα ανοίξουν τα καταστήματά τους, χωρίς την παρουσία υπαλλήλων, προκειμένου να τους προστατεύσουν στην περίπτωση «ευτράπελων».

Με πληροφορίες από thebest.gr

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη NEWS GOOGLE

Εκτάκτως σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη κυβερνητικά στελέχη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: