Ανοίγουν Σάββατο εμπορικά πολυκαταστήματα και κέντρα αισθητικής: Click Inside και στη Θεσσαλονίκη

File photo: Κόσμος εικονίζεται να επισκέπτεται τα καταστήματα μέσα σε εμπορικό κέντρο στα Βόρεια Προάστια, μετά την άρση του περσινού, πρώτου lockdown, Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Το πράσινο φως για το άνοιγμα των mall και των κέντρων αισθητικής άναψε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή για την μελέτη κι εκτίμηση των δεδομένων που διαμορφώθηκαν την τελευταία εβδομάδα σε ό,τι αφορά στην πανδημία του κορωναϊού.

  • Όπως αναμενόταν θα επιτραπεί και η αγορά εντός των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη με την μέθοδο του click inside, ενώ εδώ και δύο εβδομάδες οι αγορές γίνονταν με click away.

To υπουργείο Ανάπτυξης είχε εισηγηθεί και τις προηγούμενες εβδομάδες την επαναλειτουργία τόσο των εμπορικών κέντρων όσο και των κέντρων αισθητικής, ωστόσο είχε λάβει αρνητική απάντηση.

Στις 6:00 το απόγευμα σήμερα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στην ενημέρωση για τον κορωναϊό, στην οποία θα συμμετέχει και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Ξεχνάμε το Πάσχα στο χωριό: Σφραγίζονται τα διόδια από Παρασκευή – Αυστηροί έλεγχοι, drone, ελικόπτερα και τσουχτερά πρόστιμα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: