Αγγλία: Πιλοτικά με 8.000 θεατές στις εξέδρες ο τελικός του League Cup στο Γουέμπλεϊ

Αποψη του σταδίου Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο, στις 02 Απριλίου 2021. Ο ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στη Λέστερ και τη Σαουθάμπτον θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου παρουσία 4.000 θεατών. EPA, Catherine Ivill, μέσω ΚΥΠΕ
Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι ο τελικός του League Cup, στον οποίο θα τεθούν αντιμέτωπες η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ στις 25 Απριλίου στο Γουέμπλεϊ, θα διεξαχθεί παρουσία 8.000 θεατών.

Ο τελικός του League Cup περιλαμβάνεται στις πιλοτικές εκδηλώσεις που θα ανοίξουν το δρόμο για την επιστροφή μεγάλων αριθμών φιλάθλων στα γήπεδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 28 Φεβρουαρίου, αλλά η διεξαγωγή του μετατέθηκε κατά δύο μήνες, με την ελπίδα ότι ο αγώνας θα λάμβανε χώρα με παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Στις εννέα εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν πιλοτικά με κόσμο, συμπεριλαμβάνονται ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας και ένας ημιτελικός. Από αυτές θα εκτιμηθεί εάν μεγάλες εκδηλώσεις μπορούν να διεξαχθούν σε κλειστό περιβάλλον χωρίς κοινωνική αποστασιοποίηση.

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στη Λέστερ και τη Σαουθάμπτον θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ στις 18 Απριλίου παρουσία 4.000 θεατών.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Ασυγκράτητος ο Giannis: Σόου και νίκη στο Πόρτλαντ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: