Επιτέλους, η Τροχαία μετά από 3 αρνήσεις βάζει φανάρι έξω από τη Βουλή: Έπρεπε να πεθάνει ο 23χρονος

File Photo Μπουκέτα λουλουδιών έχουν αφεθεί έξω από τη Βουλή στο σημείο όπου τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα ο 23χρονος Ιάσονας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Θετική ήταν η εισήγηση της Τροχαίας για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στη Βουλή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Τροχαία πρότεινε την προσθήκη αριστερόστροφου φαναριού στους υπάρχοντες φωτεινούς σηματοδότες που ρυθμίζουν την κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου (συμβολή Β. Σοφίας – Ακαδημίας ρεύμα προς πλ. Συντάγματος) καθώς και την τροποποίηση των διαγραμμίσεων με δημιουργία νησίδας ώστε να επιτρέπεται η αριστερή στροφή των οχημάτων προς την είσοδο του κοινοβουλίου.

Να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν η Βουλή είχε απευθύνει τρεις φορές σχετικό αίτημα χωρίς όμως να γίνει αποδεκτό. Μέχρι να τοποθετηθεί το φανάρι απαγορεύτηκε από σήμερα η είσοδος υπηρεσιακών οχημάτων από την Βασιλίσσης Σοφίας.

ΕΔΕ για το βίντεο διέταξε ο Τασούλας

Εν τω μεταξύ Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διαρροή του βίντεο από το τροχαίο ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο οπτικό υλικό αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο που διέρρευσε δεν είναι το ίδιο με αυτό που διαβίβασε η Βουλή στην Τροχαία και τον αρμόδιο εισαγγελέα, αλλά υλικό από κάμερα κινητού που κατέγραφε τις οθόνες του κλειστού κυκλώματος του κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝEWS GOOGLE

Μαχητικά, ιππικό και υψηλοί προσκεκλημένοι: Χωρίς θεατές, αλλα μεγαλειώδης η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: