Τους τσάκισε η Μέγκαν: Τρόμος, δέος και ξενύχτι στο Παλάτι * Η Ελισάβετ αρνήθηκε να υπογράψει ανακοίνωση

Παρακολουθώντας μέσω κινητού τη συνέντευξη Μέγκαν Μάρκλ και Πρίγκιπα Ουίλιαμ.EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA




Μία ημέρα μετά το «πυρηνικό κουμπί» που πάτησαν Χάρι και Μέγκαν, το Μπάκινγχαμ εμφανίζει σημάδια μιας ιδιότυπης παράλυσης γεμάτη «τρόμο, απορία και φόβο».

Η Βασίλισσα, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ενεπλάκησαν όλοι τους σε πολύωρες συζητήσεις διαχείρισης της κρίσης και σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Daily Mail, η Βασίλισσα αρνήθηκε να συναινέσει στην έκδοση μίας βιαστικής ανακοίνωσης.

Σήμερα βεβαίως τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα καθώς η πίεση για μία ανακοίνωση – απάντηση βαίνει ογκούμενη.

Άνθρωποι μέσα από το παλάτι περιέγραφαν τη διάθεση που επικρατούσε στους βασιλικούς κόλπους ως ένα κράμα «έντονου προσωπικού σοκ και θλίψης».

«Oι άνθρωποι έχουν απλά αποσβολωθεί», φέρεται να έχει πει ένας εξ αυτών.

Από ό,τι γίνεται πάντως κατανοητό, ήδη μία δήλωση ετοιμάζεται από το Παλάτι του Μπάκινγχαμ , στο οποίο θα τονίζεται η αγάπη των Ανακτόρων προς το πριγκιπικό ζεύγος σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν να σωρευθούν οι εντάσεις έτι περαιτέρω.

Ωστόσο η Βασίλισσα δεν ήταν πρόθυμη να επιτρέψει την βιαστική έκδοση μιας ανακοίνωσης χωρίς να την εξετάσει προσεκτικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, γράφουν οι Times.

Το παλάτι του Μπάκινγχαμ δεν είχε γνώση της πρόθεσης του ζεύγους να δώσει συνέντευξη προτού αυτή ανακοινωθεί στις αρχές του μήνα. Όμως οι ανακτορικοί σύμβουλοί δεν είχαν προγνώσει πόσο καταστροφικά βίαιος θα ήταν ο απόηχος αυτής της συνέντευξης  που μόνο στις ΗΠΑ την παρακολούθησαν 17 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Μail το αρμόδιο βασιλικό προσωπικό ξενύχτησε έως τις  3 το βράδυ της Δευτέρας για να παρακολουθήσει τη συνέντευξη μέσω video link από τις ΗΠΑ με αυξανόμενη αίσθηση τρόμου και θλίψης.

Στο παλάτι είχε στηθεί ένας κατάλληλος εξοπλισμός μέσω computer ώστε να είναι εφικτή η μετάδοση ενώ τα υπόλοιπα μέλη  του προσωπικού το παρακολούθησαν από τα laptop τους.

Τεράστια τηλεθέαση

Περίπου 17,1 εκατομμύρια Αμερικανοί, σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα του τελευταίου χρόνου, παρακολούθησαν την τηλεοπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρι, ανακοίνωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου/ EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, η χθεσινή δίωρη συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Χάρι και η Μέγκαν κατηγόρησαν τη βρετανική βασιλική οικογένεια για ρατσισμό και αποτυχία στο να τους προστατεύσει από την αρνητική κάλυψη των μέσων ενημέρωσης, ήταν το τηλεοπτικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε έναν χρόνο πέραν του Super Bowl.

Το Super Bowl προσελκύει ένα κοινό περίπου 100 εκατομμυρίων και είναι το τηλεοπτικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ. Πέρυσι, τα Όσκαρ τα παρακολούθησαν 23,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE 

Αυτόκλητος υπερασπιστής του παλατιού ο πατέρας της Μέγκαν: Αδειάζει ξανά την κόρη του

Όπρα Γουίνφρι: Ούτε η Ελισάβετ ούτε ο Φίλιππος αναφέρθηκαν στο χρώμα του δέρματος του γιου της Μέγκαν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: