Το πρώτο θύμα του σεισμού της Ελασσόνας: Κατέληξε 83χρονος που απεγκλωβίστηκε μετά τα 6,3 Ρίχτερ

File photo: Σπίτι που έχει υποστεί ζημίες από τον ισχυρό μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στο χωριό Μεσοχώρι στην Ελλασόνα, που ταρακούνησε την περιοχή της Θεσσαλίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ




Κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας  ο ηλικιωμένος που είχε απεγκλωβιστεί από το γκρεμισμένο σπίτι στο Μεσοχώρι Ελασσόνας από το σεισμό των 6,3 Ρίχτερ.

Πρόκειται για τον 83χρονο Χρήστο Αστ. Γκέκα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Μεσοχώρι Ελασσόνας, όταν ο Εγκέλαδος σάρωσε το ορεινό χωριό της Ελασσόνας και γκρέμισε το σπίτι τους.

Τον ηλικιωμένο είχαν απεγκλωβίσει τα σωστικά συνεργεία που βρέθηκαν στην περιοχή και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης. Χθες Σάββατο ο 83χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΓΝΛ Απόστολος Κομνός πρόκειται για έναν 83χρονο ο οποίος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από Κέντρο Αποκατάστασης, και κατέληξε από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με τον κ. Κομνό ο ηλικιωμένος δεν έφερε τραυματισμούς από τον σεισμό, ενώ είχε χρόνια προβλήματα υγείας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Μεσοχώρι Ελασσόνας.

Παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να ενισχυθούν οι σεισμόπληκτοι της περιοχής.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ/ larissanet.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

“Κόκκινα”, μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις σεισμόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: