Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ΕΣΥ παρουσιάζει στις 17:00 ο Αλέξης Τσίπρας

File Photo Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ
Στις 5 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος για το νέο ΕΣΥ, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον πρώην υπουργό Υγείας και τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέα Ξανθό, την αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας, Δώρα Αυγέρη, την καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, τον καθηγητή Αιματολογίας της Σορβόννης, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, τον καθηγητή της Πολιτικής Υγείας του LSE, Ηλία Μόσιαλο, τον καθηγητή Ιατρικής του Harvard, Όθωνα Ηλιόπουλο, τον ομότιμο καθηγητή Παιδοψυχιατρικής, Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, την πρόεδρο του Συλλόγου Ρευματοπαθών «ΕΛΕΑΝΑ», Αθανασία Παππά, την πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έβρου και αναπληρώτρια γραμματέα της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας, Εύη Ορφανού και την ΠΕ νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ, Κατερίνα Κεραμά. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook, το επίσημο κανάλι του κ. Τσίπρα στο YouTube, το avgi.gr, το stokkino.gr και το left.gr.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝEWS GOOGLE

Δημοσκόπηση Pulse: Κερδίζει το εμβόλιο, χάνουν ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ από την υπόθεση Λιγνάδη

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: