Το Facebook μπλόκαρε για 30 μέρες τον λογαριασμό της Έλενας Ακρίτα [photo]

File Photo: Η γνωστή δημοσιογράφος, ηθοποιός και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα. Photo via FB Elena Akrita




Τον λογαριασμό της Έλενας Ακρίτα μπλόκαρε το Facebook για 30 ημέρες, με το αιτιολογικό της παραβίασης των όρων της κοινότητας του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έγινε γνωστό, η Έλενα Ακρίτα δεν θα μπορεί να αναρτά δημοσιεύσεις στο Facebook για διάστημα ενός μηνός, έπειτα από σχόλια και αναρτήσεις της δημοσιογράφου από τον Απρίλιο του 2020 έως και τις 29 Μαρτίου 2021.

Στην ενημέρωση που έλαβε η κ. Ακρίτα από το Facebook, αναφέρεται πως κάποιο σχόλιο ή/και δημοσίευση της Έλενας Ακρίτα δεν ακολουθεί τους όρους της κοινότητας, σχετικά με την παρενόχληση και τον εκφοβισμό.

Photo Screenshot FB Elena Akrita

Η απόφαση του Facebook για τον λογαριασμό της Έλενας Ακρίτα «αφορά πέντε δημοσιεύσεις της».

Υπενθυμίζεται ότι αναρτήσεις της κ. Ακρίτα είχαν προκαλέσει οργή και σφοδρές αντιδράσεις και ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου καθώς συνέκρινε την ελληνική καθημερινότητα με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί και συγκεκριμένα το Άουσβιτς.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, άλλη ανακριβής ανάρτησή της ότι δήθεν ο Στάλιν βίαζε τις χορεύτριες των μπαλέτων Μπολσόι και ότι ο γιός του Τσαουσέσκου βίαζε την πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Νάντια Κομανέτσι, είχε προκαλέσει επίσης έντονη κριτική δημοσιογραφικών και πολιτικών κύκλων.

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

 

Αναμένεται χαλάρωση των μέτρων εν μέσω διαφωνιών – Πως θα «ανοίξουν» οι μετακινήσεις και τα μαγαζιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: