Θύμα ληστείας η Μπιγιονσέ: Πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια τα κλοπιμαία

File photo: Η . EPA/Kevin Winter / HANDOUT ATTENTION EDITORS: IMAGE TO BE USED ONLY IN RELATION TO THE STATED EVENT / HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES/NO ARCHIVES




Θύμα ληστείας και μάλιστα δυο φορές μέσα σε ένα μήνα έπεσε η Μπιγιονσέ καθώς ληστές εισέβαλαν σε αποθήκες της διάσημης τραγουδίστριας και έκλεψαν πολυτελή αντικείμενα, όπως ακριβές τσάντες πολυτελών brands, ρούχα και αξεσουάρ.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται από τις διωκτικές αρχές περίπου στο ένα εκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με το TMZ.

Oι κλοπές έγιναν σε τρεις αποθηκευτικές μονάδες που είχαν μισθωθεί στο όνομα της εταιρείας παραγωγής της τραγουδίστριας, Parkwood Entertainment στο Λος Άντζελες.

Όλα, όμως, τα κλοπιμαία είναι αντικείμενα που ανήκουν στον σούπερ σταρ. Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας του Λος Άντζελες, το περασμένο Σάββατο έγινε μια  δεύτερη διάρρηξη στις συγκεκριμένες αποθήκες οι οποίες είχαν παραβιαστεί και νωρίτερα μέσα στον Μάρτιο.

Το αστυνομικό τμήμα διεξάγει έρευνες για τη ληστεία, όμως μέχρι στιγμής δεν βρεθεί κάποιο στοιχείο, που να οδηγεί σε σύλληψη.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Αποκλείστηκε από τη Eurovision η συμμετοχή της Λευκορωσίας: Χλεύαζε τις διαδηλώσεις κατά Λουκασένκο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: