Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη: Τι είπε για τις φήμες περί χωρισμού με τον περιφερειάρχη Αττικής

File Photo: περιφερειάρχης Αττικής, Γεώργιος Πατούλης, φωτογραφίζεται με την συζυγό του Μαρίνα Πατούλη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο μουσείο της Ακρόπολης,. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ/STR




Στο νοσοκομείο με αρρυθμίες στην καρδιά βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε αφότου μίλησε για την κρίση στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη στην πρωινή εκπομπή του Open.

H κυρία Πατούλη μίλησε για δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας περί χωρισμού με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» θέλοντας να απαντήσει στις φήμες περί χωρισμού με τον εδώ και 35 χρόνια σύζυγό της.

Η κυρία Πατούλη τόνισε μάλιστα, πως δεν θέλει να χωρίσει και πως ελπίζει ότι και ο σύζυγός της θα βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή τους πορεία. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πραγματικά με λυπεί πολύ το γεγονός ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί κάποια δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό μου με τον Γιώργο. Αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι ‘όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση’. Όμως, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο.

»Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και θεωρώ ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στο κοινό και στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν, αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο περιφερειάρχης, ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία».

«Έχουμε διαδραματίσει μία πορεία ζωής 35 ετών. Μία πορεία, στην οποία περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές και χαρές και λύπες και κρίσεις. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό, επειδή θέλω να είμαι αληθινή και αυθεντική, αυτό που θέλω να πω – αν και είμαι πολύ συναισθηματικά και ψυχολογικά φορτισμένη, είναι ότι θα πρέπει εμείς οι γυναίκες να παλεύουμε για την οικογένειά μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Γιατί έχουμε χρέος να τηρήσουμε και να μείνουμε πιστοί στις επιλογές μας, όταν αυτές οι επιλογές είναι επιλογές ζωής» αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη.

Σχετικά με το κατά πόσο την έχουν λυγίσει οι φήμες για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Οpen απαντά:

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα από την οικογένειά μου είχα μάθει τη βασική αρχή, τα εν οίκω μη εν δήμω, όμως θεωρώ όταν αυτό δεν βρίσκεται σε επίπεδο κουτσομπολιού , θεωρώ ότι έχω ένα χρέος στους ανθρώπους ως σύζυγος Γιώργου μίλησε με τον θαυμασμό μου και για την στήριξή μου στο πρόσωπό του, πραγματικά εκλαμβάνω ως ενδιαφέρον το να μάθει πώς είμαστε. Θεωρώ ότι όλος ο κόσμος είναι συνοδοιπόρος σε μια δύσκολη στιγμή που περνάει ο γάμος μας».

Παντρεμένοι 35 χρόνια

Σε ερώτηση εάν είναι διατεθειμένη να κάνει ένα βήμα πίσω για να σωθεί αυτός ο γάμος, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μια στιγμή στην άλλη, αγαπώ τον άντρα μου, πάνω από όλα ως άνθρωπο και θα είμαι δίπλα του και συνοδοιπόρος και βοηθός σε ό,τι αποφασίσει. Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπος, έχω βιώσει μια μεγάλη απογοήτευση από όλα αυτά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα.

»Δε θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα, όμως όλοι δοκιμαζόμαστε. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εγώ θα είμαι στυλοβάτης στο παιδί μου, είμαι στο σπίτι μου, είμαι με το παιδί μου, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου, με τα όσα κάνω δημιουργικά, θέλω να δίνω χαρά στους ανθρώπους με κοινωνική προσφορά και να διατηρήσω την οικογένειά μου. Αυτό είναι για μένα αξία αδιαμφισβήτητη».

Ερωτώμενη εάν έχει επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη ή εάν έχει διακόψει κάθε σχέση, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Δε θέλω να επεκταθούμε σε αυτό. Θεωρώ ότι και εκείνος επειδή είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την όλη αυτή κατάσταση και πραγματικά για μένα αποτελεί ένα πένθος.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μού έγραψε τους στίχους για την «Έξαψη»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: