Στο αμερικανικό Πεντάγωνο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος: Θα συναντηθεί με τον στρατηγό Μάρκ Μίλεϊ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος υποδέχθηκε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΕΔ) του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, General Fayyad bin Hamed Al-Ruwaili, στην 115 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) στην Αεροπορική Βάση της Σούδας της Κρήτης. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ




Στις 8 Απριλίου θα γίνει τελικά στο Πεντάγωνο ΗΠΑ η συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με τον ομόλογο του, Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου ΕΔ ΗΠΑ Στρατηγού Μάρκ Μίλεϊ.

Ο κ Φλώρος που θα παραμείνει στην αμερικανική πρωτεύουσα από τις 5 έως τις 8 Απριλίου, όποτε και θα μεταβεί στην Τάμπα της Φλόριντα, θα έχει επαφές και στο Στειτ Ντιπάρτμεντ.

Στις 7 Απριλίου θα συναντηθεί με τον Φιλιπ Ρίκερ Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Ευρώπης και την Μόλι Μοντγκόμερι Αναπληρώτρια Υπουργό Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης.

Κατά την παραμονή του στην Ουάσιγκτον ο κ Φλώρος θα έχει επαφές με αμερικανούς νομοθέτες, ενώ θα παραστεί και σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο ΑΗΙ.

HELLAS JOURNAL

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Υπερατλαντικό ταξίδι για την LOR των φρεγατών MMSC των ΗΠΑ: Το «πακέτο»-λύση για το Πολεμικό Ναυτικό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: