«Στήνεται δικαστικό πραξικόπημα εναντίον μας» υποστηρίζει η ΑΕΚ

File Photo Το έμβλημα της ΑΕΚ ΑΠΕ-ΜΠΕ




Πολύ σοβαρές καταγγελίες εξαπέλυσε η ΑΕΚ κατά του Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Ανδρέα Αθανασίου αλλά και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ θεωρεί ότι στήνεται δικαστικό πραξικόπημα εναντίον της, καθώς παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας για καταγγελία του «Συλλόγου Πολιτών – Φιλάθλων Καρδίτσας». Πρόκειται για ένα σωματείο που όσο κι αν έψαξαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, δεν βρήκαν πουθενά! Έτσι, θεωρούν ότι πρόκειται «για πρωτοφανή μεθόδευση με εισηγητή τον Ανδρέα Αθανασίου και δεδομένα με τις ευλογίες του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, στο συγκεκριμένο timing που βεβαίως σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ» όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ. Το μόνο που γνωρίζουν μέχρι στιγμής οι «κιτρινόμαυροι» (καθώς τα στοιχεία επιδίδονται αφότου ξεκινήσει η διαδικασία) είναι ότι η καταγγελία αφορά τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας και έγινε την 1η Ιουνίου του 2020 δηλαδή περίπου πριν από δέκα μήνες.

Εκείνο όμως που προκαλεί λογικά ερωτήματα, είναι ότι χθες (23 Μαρτίου) η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέλαβε από την Επιτροπή Δεοντολογίας το σχετικό mail το οποίο ενημέρωνε ότι άρχισε η διαδικασία διερεύνησης για την καταγγελία στις 13:10 και αμέσως μετά, στις 14:48, παρελήφθη νέο mail που ανέφερε ότι η διερεύνηση ολοκληρώθηκε και η καταγγελία παραπέμπεται στο Δικαστικό. Εύλογα στην Ένωση αναρωτιούνται πώς είναι δυνατό να δράσει σε χρόνο-ρεκόρ, η Επιτροπή Δεοντολογίας που χρειάστηκε έξι χρόνια για να διερευνήσει την υπόθεση των στημένων αγώνων ξεκινώντας από το 2014 για να την παραπέμψει στο δικαστικό το 2020! Κι όλα αυτά για ένα θέμα που αφορά τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί νόμιμες από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας. Μία Επιτροπή στα συρτάρια της οποίας έχουν μείνει δεκάδες υποθέσεις, χωρίς να έχει ξεκινήσει καν διαδικασία διερεύνησης, αλλά αποφάσισε τώρα να ασχοληθεί με συνοπτικές διαδικασίες με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι αυτό έγινε ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ και με μοναδικό στόχο τη δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων. Παράλληλα, διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία, αλλά από την άλλη πλευρά επικρατεί οργή για τη συγκεκριμένη μεθόδευση.

«Παρακολουθούμε με προσοχή την υπόθεση και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να βγούμε να μιλήσουμε με στοιχεία και ονόματα για όσους την έχουν μεθοδεύσει αλλά και όσους εκτελούν εντολές» είναι αυτό που μεταφέρουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ως κεντρικό νόημα της στάσης που θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής και αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Στέφανος Τσιτσιπάς από το Miami Open: Είναι ευκαιρία για το πρώτο μου ATP Masters 1000

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: