Στα βήματα Μάο, Στάλιν και Κιμ: Γέμισε την Τουρκία με επιγραφές «Ι Love Erdogan» μετά το κάζο της Νέας Υόρκης

Μπάνερς ολοκληρωτικής προσωπολατρείας. Aπό την ιστοσελίδα Duvarenglish




Σε μία πρωτοφανή όσο και τριτοκοσμικά αστεία απόπειρα «αντεπίθεσης» στη φωτεινή επιγραφή που είχε εμφανιστεί προ ημερών στην Times Square της Νέας Υόρκης φαίνεται ότι προχωρεί η κυβέρνηση Ερντογάν.

Οπως μεταδίδει ο ιστότοπος Duvar σε πολlά σημεία της Τουρκίας έχουν ξεφυτρώσει από μπάνερ μέχρι πανό και φωτεινές επιγραφές με κεντρικό σύνθημα το «I Love Erdogan». Μάλιστα σε περιοχές με πλειονοτική ή έντονη πληθυσμιακή παρουσία του κουρδικού στοιχείου, τα προσωπολατρικά αυτά μπάνερς ή πινακίδες είναι γραμμένα στην κουρδική…

Από την ιστοσελίδα Duvar

 

 

Σημειώνεται ότι την επίμαχη κίνηση στις ΗΠΑ υπέγραφε η ομάδα «Συνήγοροι της Σιωπηλής Τουρκίας» η οποία υποστηρίζει ότι έχει αφιερωθεί στον στόχο να «δώσει φωνή σε όλους τους ανθρώπους που καταπιέζονται στην Τουρκία».

Από την ιστοσελίδα Duvar

Η εμφάνιση της πινακίδας στην Times Square είχε προκαλέσει την αντίδραση του εκπροσώπου του ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος μέσω τουίτερ κατηγόρησε την οργάνωση Γκιουλέν ότι βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια δυσφήμισης του Τούρκου Προέδρου, αναφέροντας: «η ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO αποτελεί απειλή τόσο για την ανθρωπότητα όσο και για την Τουρκία».

 

Με πληροφορίες από DuvarEnglish

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Τέλος o CEO του χρηματιστηρίου Κων/πολης: Ηταν κατάδικος στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο Halkbank

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: