Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. άλλοι δύο νεαροί χούλιγκαν για τον ξυλοδαρμό του αστυνόμου

File Photo: Διαδηλωτές έχουν ανάψει φωτιές κατά την διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας κατοίκων και συλλογικοτήτων κατά της αστυνομικής βίας, στην Νέα Σμύρνη, Τρίτη 09 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Δύο Ελληνες, 22 και 23 ετών, είναι οι νέοι συλληφθέντες για τα επεισόδια και τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, συνελήφθησαν το πρωί, ενώ ο 22χρονος ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είχε προσαχθεί για την πρόσφατη επίθεση στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο δεύτερος εκ των συλληφθέντων σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Καθημερινή (σε ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη) φέρεται να ανήκει στις τάξεις οργανωμένων οπαδών (χούλιγκαν).

Σημειώνεται, ότι η ΕΛΑΣ αναζητεί και άλλα άτομα για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Xθες ένας 30χρονος Ελληνοϊρακινός ταυτοποιήθηκε ως το άτομο που πρωταγωνίστησε στην επίθεση και στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού της ομάδας «Δράση», το βράδυ της Τρίτης στη Ν. Σμύρνη. Φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι οργανωμένος οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας και στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών. Συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας στην περιοχή της Μαγούλας, όπου διαμένει. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Καθημερινή

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Έλληνες επιστήμονες γιατροί αλλά και πρακτικοί και τσαρλατάνοι στα χρόνια της Επανάστασης του ΄21

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: