Συνεχίζεται η μάχη κατά της μουτζούρας στην Αθήνα: Τόνοι νερού και ειδικά υγρά κατά των γκράφιτι [photos]

Η εικόνα πριν τον καθαρισμό από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων. Τρίτη 30 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ/STR
Συνεχίζει ο δήμος Αθηναίων τη «μάχη» ενάντια στη «μουντζούρα», με την οποία έχουν επικαλυφθεί κτίσματα και άλλοι χώροι της πρωτεύουσας.

Το «Αντιγκράφιτι», έχει μπει «στην καθημερινή ατζέντα των υπηρεσιών καθαριότητας, είτε με μεγάλες, σαρωτικές παρεμβάσεις στους μεγάλους δρόμους της πόλης, είτε με μικρότερες σε σημεία που είχαν εγκαταλειφθεί στο μαύρο του σπρέυ και της μπογιάς» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

  • Έπειτα από τα Αναφιώτικα, την Ερμού, την Σταδίου, την Πατησίων και δεκάδες άλλα σημεία της Αθήνας καθαρίστηκαν, σύμφωνα με το δήμο, άλλα 997 τ.μ. με τη χρήση 800 λίτρων ειδικού υγρού και 28 τόνων νερού.

Πρόκειται για επιφάνειες στο Πάρκο Ριζάρη, στον Εθνικό κήπο, στους Ιερούς Ναούς Αγ. Γεωργίου – Θεοτόκου – Αγίου Νικολάου, στην Αρδηττού, στις πλατείες Μεσολογγίου και Σπανούδη, στον περιφερειακό Πετραλώνων και στο πάρκο Δοϊράνης.

«Λέμε “φτάνει” και προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη σε όλη την Αθήνα. Δεν έχουμε τελειώσει αλλά δεν σταματάμε», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή τον καθαρισμό των παραπάνω δέκα σημείων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ/STR

 

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη NEWS GOOGLE 

Έρευνα στην Αθήνα από τη βελγική αντιτρομοκρατική: Κύκλωμα με πλαστά διαβατήρια για τζιχαντιστές


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: