Mε τον υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστίνης συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

H αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στην πρεσβεία της Παλαιστίνης κατά την συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Παλαιστινιακού κράτους Ριάντ Μάλκι, και τον πρέσβη Μαρουάν Τουμπάσι. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ/STR




Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τον Γιώργο Μαρίνο και τον Ηλία Ναζίρ, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, συναντήθηκε στην πρεσβεία της Παλαιστίνης με τον υπουργό Εξωτερικών του Παλαιστινιακού κράτους κ. Ριάντ Μάλκι, που βρίσκεται στην Αθήνα και τον πρέσβη κ. Μαρουάν Τουμπάσι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 15 Μαρτίου, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για την πορεία του Παλαιστινιακού προβλήματος και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις εξελίξεις στην περιοχή.

Ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του κόμματος, ενημέρωσε την παλαιστινιακή αντιπροσωπεία «για την πολύμορφη δράση, τη σταθερή και διαχρονική αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, για τερματισμό της βάρβαρης Ισραηλινής κατοχής, των εποικισμών σε παλαιστινιακά εδάφη και την απελευθέρωση των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων από τις ισραηλινές φυλακές».

Ο κ. Μαρίνος «αναφέρθηκε στην πάλη του ΚΚΕ για ανεξάρτητο, βιώσιμο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και ενημέρωσε για την απαίτηση του ΚΚΕ να αναγνωρίσει η ελληνική κυβέρνηση το Παλαιστινιακό κράτος, σύμφωνα και με τη σχετική απόφαση της Βουλής το Δεκέμβρη του 2015».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Ναι μεν αλλά από το Βερολίνο: Συζητάμε με την Άγκυρα για προσφυγική συμφωνία, αλλά ως ΕΕ…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: