Αεροπλάνο πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο – Τρεις νεκροί ανάμεσά τους ένα παιδί [συγκλονιστικό βίντεο]

File photo Η στιγμή που το αεροπλάνο πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο Screenshot via video twitter Breaking Aviation News & Videos @breakingavnews from ring.com




Τρία άτομα σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια πρωτοφανούς δυστυχήματος που συνέβη χθες στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο συνετρίβη λίγο  έξω από το Αεροδρόμιο North Perry, πέφτοντας επάνω σε ένα SUV στο οποίο επέβαιναν μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί.

Σύμφωνα με το δίκτυο ΑΒS, το μικρών διαστάσεων αεροπλάνο Beechcraft Bonanza έπεσε λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του, γύρω στις 3.00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

 

Στο βίντεο το μονοκινητήριο αεροπλάνο φαίνεται να καρφώνεται πάνω στο αυτοκίνητο.  Αφού χτυπά το όχημα το αεροπλάνο πέφτει  πάνω σε έναν φράχτη. Στη συνέχεια ακολουθεί έκρηξη και το αεροπλάνο τυλίγεται στις φλόγες, ενώ τα φλεγόμενα καύσιμα χύνονται στον δρόμο.

Όπως επισημαίνει το δίκτυο, τα δύο άτομα που επέβαιναν στο μικρό αεροπλάνο σκοτώθηκαν ακαριαία. Τα ονόματά τους δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής και η αιτία του δυστυχήματος.

 

Τα δυο άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο παγιδεύτηκαν στο όχημα. Μετά τον απεγκλωβισμό τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς το αγοράκι υπέκυψε στα τραύματά του. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η γυναίκα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Νέα συνειδητή υπονόμευση των διερευνητικών από τον Ακάρ: Παραλήρημα χωρίς αρχή και τέλος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: