Σφοδρή επίθεση Πελώνη σε Τσίπρα: Μεταπράτης φόβου και τελάλης της καταστροφής

File photo: Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατεβαίνει από το βήμα μετά την ενημέρωση στην εξ αποστάσεως ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών από την ΓΓΕΕ, Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




“Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε ψέματα και συνωμοσιολογία. Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην «πρώτη φορά Αριστερά», ανέφερε σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

“Την ώρα της μεγάλης μάχης που δίνουν οι πολίτες και χιλιάδες υγειονομικοί μαζί με την πολιτεία, ο ίδιος και τα στελέχη του συνεχίζουν να πετροβολούν τη χώρα” σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος για την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε: «Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας , ο κ. Τσίπρας, είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει για τράπεζες. Όταν η «περήφανη» διαπραγμάτευσή του έφερε τα capital controls, βύθισε στο σκοτάδι όλους τους Έλληνες και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ελληνικό δημόσιο περιουσία 25 δισ. – μόνο από τον σχεδόν μηδενισμό της αξίας των μετοχών των τραπεζών».

  • «Και όλ΄αυτά προκειμένου να καλύψει τη στροφή του και την υπερψήφιση επί της αρχής του νόμου για το Ελληνικό, όταν η κυβέρνησή του έκανε ό,τι μπορούσε για να σαμποτάρει την επένδυση», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας η κ. Πελώνη χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα μεταπράτη φόβου και τελάλη της καταστροφής, που, όπως είπε, επιδιώκει να μετατρέψει τις αυταπάτες του σε αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα.

«Ζει στον δικό του κόσμο. Επιμένει στην καταστροφολογία. Θέλει κανονικοποίηση της μιζέριας. Γιατί μόνο μέσ΄απ΄αυτή μπορεί να επιβιώσει πολιτικά» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «η στάση του είναι προσβλητική για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν να βγούμε απ΄το τούνελ και να φύγουμε μπροστά».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Τσίπρας: Έχετε χάσει τη μπάλα, κάνετε το λιοντάρι στο γιατρό, τη πάπια στον κλινικάρχη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: