Σε κρυψώνα του Λιγνάδη: Βρέθηκαν φωτογραφίες, κασέτες και ερωτικές επιστολές ακόμη και από δεκάχρονο [video]

File photo: Εικόνα από την κρυψώνα με μέρος του αρχείου του Λιγνάδη, στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμά του. Screenshot via You Tube/OPEN TV
Κατά τη διάρκεια αυτοψίας που έγινε στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και προφυλακισμένου σήμερα Δημήτρη Λιγνάδη, αποκαλύφθηκε υπόγεια κρυψώνα όπου  βρέθηκαν φωτογραφίες, κασέτες και  ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο ίδιος από ανηλίκους μέχρι και 10 ετών!

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” στο OPEN, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, οι Αρχές δεν είχαν ερευνήσει τον συγκεκριμένο κοινόχρηστο χώρο στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Εκεί, μετά από έρευνα,  βρέθηκαν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης και σύμφωνα με την εφημερίδα “Μπαμ”, η αποκάλυψη έγινε όταν στα γραφεία της, έφτασε ένας κλειστός ανώνυμος φάκελος.

Τα γράμματα και οι ερωτικές επιστολές

Ο φάκελος περιείχε φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στο υπόγειο της πολυκατοικίας, ο οποίος δεν είχε ερευνηθεί μέχρι τότε.

Ο ίδιος φάκελος περιελάμβανε διάφορα γράμματα και ερωτικές επιστολές, επίσης σε φωτογραφίες.

Στη «Μπαμ» δημοσιεύεται μάλιστα και ένα από αυτά τα γράμματα το οποίο φέρεται να έχει γραφτεί από ένα κορίτσι που όπως αναφέρει πρωτοείδε τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν εκείνη ήταν 10 ετών.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει με φωτογραφικά ντοκουμέντα που της εστάλησαν ότι κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, την περασμένη Τετάρτη, οι Αρχές δεν ερεύνησαν (καθώς δεν τους υποδείχτηκε από τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη) έναν κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.

  • Μάλιστα στην εφημερίδα εστάλη μέσω ανώνυμου φακέλου και πλήθος ερωτικών γραμμάτων μεταξύ του κ. Λιγνάδη και προσώπων ακόμη και μαθητών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την κυκλοφορία της εφημερίδας οι δικαστικές Αρχές προχώρησαν σε νέα έρευνα στην πολυκατοικία εντοπίζοντας το συγκεκριμένο υπόγειο ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρουσία εισαγγελέα εντόπισαν το αρχείο που υποδεικνυόταν μέσω των φωτογραφικών ντοκουμέντων που είχαν αποσταλεί στην εφημερίδα.

                                                  Ακαριαία έρευνα

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε:

«Χθες [Σάββατο 6 Μαρτίου] όταν αναρτήσαμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, δυο εισαγγελείς επικοινώνησαν μαζί μου για να μάθουν πού αναφερόμαστε. Ο κοινόχρηστος χώρος βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο και εκεί υπήρχε μεγάλο μέρος του αρχείου του: κασέτες, εκατοντάδες ερωτικά γράμματα και προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Λιγνάδη».

Η νέα έρευνα, σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε χθες βράδυ και κράτησε ως τις 11 και μισή και κατασχέθηκαν ένα φορτηγό με κούτες και πράγματα του Δημήτρη Λιγνάδη που δεν είχαν εντοπιστεί στην πρώτη έρευνα που έγινε την περασμένη Τετάρτη.

                                                    Οι ερωτικές επιστολές

Σε μια από τις επιστολές μάλιστα, που φέρεται να έχει γραφτεί για τον Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρεται:

«Σε θυμάμαι τα τελευταία 16 χρόνια κι ας ήμουν 10 χρόνων, όταν σε πρωτοείδα. Αλήθεια πόσο θα ήθελα τώρα να ήμουν 10 χρόνων.  Και εγώ ερωτεύτηκα το τσίρκο και τα κουρδιστά παιχνίδια. Αυτά, πριν από τις Μπάρμπι».

Ενώ σε ένα άλλο γράμμα που φαίνεται να έχει γραφτεί σε σελίδα τετραδίου αναφέρεται:

«Σε αγαπώ. Το αποφάσισα και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη[…] Και σε όποιον μιλήσει άσχημα θα πω “ότι όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τα μούτρα του”.

Και δεν θα σε ξαναθάψω στις φίλες και τους φίλους μου. Ούτε θα μιλήσω ξανά για σεξ, ούτε θα σου θυμίσω πως το έχουμε κάνει 7 φορές κι άλλες τρεις από το τηλέφωνο. Εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Έχει περάσει ένας χρόνος και πέντε μήνες από την τελευταία φορά που το κάναμε live και περίπου ένας χρόνος από τότε που το κάναμε τηλεφωνικά και έχεις να με φιλήσεις στο στόμα από τα Χριστούγεννα, από πριν από τα Χριστούγεννα και μάλιστα χωρίς γλώσσα».

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Κατηγορώ κατά Λιγνάδη: Μου προσέφερε αλκοόλ και χασίς, έχασα τις αισθήσεις μου… Με βίασε…

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: