Ροζ βίντεο και ναρκωτικά: Συνελήφθη 30χρονη που κατηγορείται ότι εκβίαζε τον τράπερ Lamanif

O τράπερ Lamanif. H αστυνομία μετά τη σύλληψη 30χρονης στη Θεσσαλονίκη ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για κύκλωμα με εκβιασμούς και ναρκωτικά. Photo via youtube




Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη η 30χρονη , η οποία φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση εξαφάνισης του τράπερ Lamanif. Η γυναίκα συνελήφθη σε πρώτη φάση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για ναρκωτικά.

Σε βάρος της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει υποβληθεί και έγκληση για εκβιασμό με ροζ βίντεο και συκοφαντική δυσφήμιση από τη μεριά του 24χρονου, ενώ δεν αποκλείεται και η εμπλοκή και άλλων ατόμων στη συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο και για ροζ κύκλωμα με  «αφέντρες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, και όπως γράφει το ethnos.gr οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η σύλληψη αναφορικά με ναρκωτικές ουσίες να μην είναι καθόλου άσχετη με την υπόθεση της εξαφάνισης του Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού και ως Lamanif στον κόσμο της τραπ μουσικής, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο νεαρός μετά την εξαφάνιση του είχε εντοπιστεί εμφανώς ταλαιπωρημένος σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή της Ανάληψης. Τότε είχε μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ μετά την κατάθεσή του είχε οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος ράπερ είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας συγνώμη από τους δικούς του ανθρώπους του για ό,τι γίνει, ενώ τόνισε πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Το βίντεο πάντως κατέβηκε έπειτα από λίγες ώρες.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Νέος φάκελος στην εισαγγελία: 19 γυναίκες καταγγέλουν βιντεοσκοπήσεις από ηδονοβλεψία ηθοποιό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: