Ραντεβού στα playouts έδωσαν Λαμία και Ατρόμητος μετά τη «λευκή» ισοπαλία

File Photo: Παίκτες του Ατρόμητου πανηγυρίζουν για γκολ που πέτυχαν, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ραντεβού στα playouts έδωσαν Λαμία και Ατρόμητος μετά τη σημερινή «λευκή» ισοπαλία στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 26η αγωνιστική της Super League, την τελευταία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση δεν ανέδειξε νικητή, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν παρά ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα φυσιολογικό.

Η Λαμία χρειαζόταν περισσότερο τους βαθμούς της νίκης έναντι του Ατρόμητου που νιώθει σε ασφαλέστερη κατάσταση, αλλά τελικά όλα θα κριθούν στα playouts. Λίγες ήταν οι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες με κυριότερη αυτή της Λαμίας όταν στο 45΄ο Ντέλετιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Μανδά από το σημείο του πέναλτι, παράβαση που υπέδειξε ο διαιτητής στον Γούτα σε ανατροπή του Καραμάνου μέσα στην περιοχή.

Στην επανάληψη, η Λαμία είχε μια καλή στιγμή στο 47΄,με τον Ντέλετιτς να μπαίνει μόνος του στην περιοχή του Ατρόμητου, αλλά στο γύρισμα που έκανε έστειλε την μπάλα στα χέρια του Μανδά. Στο 67′ σουτ του Γκάλο για τον Ατρόμητο πέρασε άουτ.

Διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

Κίτρινες κάρτες: Μάτιτς

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (74΄ Χατζηστραβός), Ντέλετιτς (90΄ Μπιάρνασον), Καραμάνος, Αραμπούλι (27΄ Βασιλακάκης).

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Γκάλο (90΄ Οικονομίδης), Χαρίσης, Ενσικουλού (64΄ Χριστοδουλόπουλος), Ούμπιντες, Μανούσος (82΄ Κωτσόπουλος), Μάτιτς (64΄ Μουνίθ).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGE NEWS

 

«Βόμβα» με Σέρχιο Αγουέρο: Υπογράφει στην Μπαρτσελόνα μέχρι τον Ιούνιο του 2023

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: