Πρόστιμο 600 ευρώ και αυστηρή επίπληξη σε βουλευτή της ΝΔ: Παραβίασε τα μέτρα για τον κορωναϊό

File Photo: Ο βουλευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης στο βήμα της Βουλής. Στον βουλευτή επιβλήθηκε πρόστμο για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωναϊού. Φωτογραφία via youtube




Τα περιοριστικά μέτρα προστασίας από την πανδημία παραβίασε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης.

Η παράβαση εντοπίστηκε μετά από έλεγχο  για εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά του κορωναϊού, στο ξενοδοχείο The Duke Boutique Suites στο Κολωνάκι.

Στον βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο που σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ήταν συνολικά 600 ευρώ (300 για παραβίαση ωραρίου και άλλα 300 για μη χρήση μάσκας).

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν πολλές και μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη».

Αναλυτικά στο ξενοδοχείο The Duke Boutique Suites, όπως γράφει το in.gr, βεβαιώθηκαν σε φυσικά πρόσωπα τρία διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για μη τήρηση της υποχρέωσης χρήσης μάσκας.

Βεβαιώθηκαν σε φυσικά πρόσωπα δύο διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας, διότι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο δεν περιλαμβάνονταν στους διαμένοντες, όπως προέκυψε από τη λίστα με τους διαμένοντες που παρουσιάστηκε στο κλιμάκιο ελέγχου.

Επίσης βεβαιώθηκε στην επιχείρηση διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερολογιακών ημερών, διότι έγινε χρήση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ισόγειο από άτομα που δεν περιλαμβάνονταν στους διαμένοντες του ξενοδοχείου όπως προέκυψε από τη σχετική λίστα.

Τέλος, ως προς την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας βεβαιώθηκε στην ξενοδοχειακή επιχείρηση διοικητικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ για μη λήψη αποτρεπτικών μέτρων.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Το ΦΕΚ με όλα τα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα ανά δραστηριότητα και περιοχή

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: