Πέθανε το 37 ημερών βρέφος που νοσηλεύονταν στο Παίδων με κορωναϊό

File Photo Χειρουργικός θάλαμος στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ μέσω ΚΥΠΕ




Πέθανε το 37 ημερών βρέφος που νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με κορωναϊό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας λόγω πνευμονίας από COVID.

Yπενθυμίζεται ότι ιδιαίτερη αναφορά στο αγοράκι είχε κάνει και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παρακολουθούσε από την αρχή την πορεία της υγείας του. Ο ίδιος είχε κάνει λόγο για μία «μικρή αθώα ψυχή» που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ είχε ευχηθεί να πάνε όλα καλά. «Αξίζει να σκεφτούμε όλοι αυτή την εικόνα και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τη δυσκολία», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

«Παρακολουθώ καθημερινά με αγωνία από τις 19 Φεβρουαρίου την πορεία της υγείας ενός μωρού 24 ημερών διασωληνωμένου στη μονάδα εντατικής θεραπείας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στις  24 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας, συγκινημένος ο Βασίλης Κικίλιας.

Το μωρό άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής, ενώ είχε διασωληνωθεί 20 μόλις μέρες μετά την γέννησή του. Πρόκειται για τον νεότερο άνθρωπο που εμφανίζει επιπλοκές εξαιτίας του κορωναϊού και καταλήγει. Οι γιατροί έδωσαν τεράστια μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς όμως το βρέφος δεν τα κατάφερε.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE 

Θεού θέλοντος και κορωναϊού επιτρέποντος ανοίγουμε στις 22 Μαρτίου: Το σχέδιο της κυβέρνησης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: