Πέμπτος γάμος για τον Νίκολας Κέιτζ – Η πρωτότυπη πρόταση στη νύφη

File Photo Ο ηθοποιός Νίκολα Κέιτζ ΕΡΑ/ YURI KOCHETKOV μέσω ΚΥΠΕ




«Πέμπτη φορά και πιο καλά», ή μήπως πέμπτη και φαρμακερή; Ο λόγος για τον 57χρονο Νίκολας Κέιτζ που παντρεύτηκε και πάλι, αυτή τη φορά την 26 Μαΐων Ρίκο Σιμπάτα στο ξενοδοχείο Wynn στο Λας Βέγκας.

«Είναι αλήθεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός, ανακοινώνοντας επίσημα το ευτυχές γεγονός. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 16 Φεβρουαρίου σε μια μικρή τελετή, μια ημερομηνία που επιλέχθηκε για να τιμήσει τα γενέθλια του πατέρα του γαμπρού, σύμφωνα με τη δήλωση του Κέιτζ.

Η Ρίκο φορούσε ένα χειροποίητο νυφικό κιμονό από το Κιότο. Το σμόκιν του Κέιτζ ήταν του γνωστού σχεδιαστή Τομ Φορντ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τόσο με το ρωμαιοκαθολικό τυπικό όσο και με το τυπικό του Σιντοϊσμού, ενώ απαγγέλθηκαν ποιήματα του Ουώλτ Ουίτμαν. Η πρώην σύζυγος του Κέιτζ, Άλις Κιμ – με την οποία ο ηθοποιός διατηρεί καλές σχέσεις – γιόρτασε το γάμο μαζί με το ζευγάρι και το γιο τους Καλ Κέιζ.

Ο Κέιτζ και ο Ρίκο συναντήθηκαν στη Σίγκα της Ιαπωνίας και ήταν μαζί λίγο μετά τη διάλυση του τελευταίου γάμου του Κέιτζ, με την Έρικα Κόικ – ο οποίος διήρκεσε μόλις τέσσερις ημέρες το 2019.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κέιτζ, έκανε πρόταση γάμου μέσω της εφαρμογής βίντεο κλήσεων FaceTime και έστειλε το δαχτυλίδι στη Ρίκο μέσω δέματος της FedEx στην Ιαπωνία! Ο σταρ του Χόλιγουντ ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους τον Αύγουστο στη ραδιοφωνική εκπομπή του αδελφού του Μαρκ Κόπολα.

«Έφυγε από τη Νέα Υόρκη και επέστρεψε στο Κιότο της Ιαπωνίας και εγώ επέστρεψα στη Νεβάδα και δεν την έχω δει για έξι μήνες», είπε στον Μαρκ. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί, και πολύ ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε μαζί, έτσι τελικά της είπα, ‘κοίτα, θέλω να σε παντρευτώ’ και αρραβωνιαστήκαμε στο FaceTime» εξομολογήθηκε ο Κέιτζ.

Με πληροφορίες από skai.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Η Mail on Sunday θα πρέπει να ενημερώσει στο πρωτοσέλιδό της για τη δικαστική ήττα της από τη Μέγκαν Μαρκλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: